جستجو

رسانه اختصاصی صنایع و صنوف خودرویی

رسانه اهل فن

يك فروشنده بلبرينگ: كيفيت اجناس صد درصد پايين آمده است

بهرامی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار قطعات خودرو، توضيح داد: اگر كيفيت كالا كم نمي‌شد، بلبرینگی که دو سال پیش، دو میلیون تومان بود، امروز بايد ۳۰ میلیون تومان فروخته می‌شد. با شرایطی که در بازار ارز و در گمرک هست، قطعاً واردکننده از کیفیت کم کرده تا قیمت کالاهايش خيلي زياد نشود كه مشتری همچنان توان خرید داشته باشد.

او ادامه داد: قطعاً واردکنندگان همان قطعات با کیفیت دو سال پیش را به کشور وارد نمی‌کنند. آن‌ها بلبرینگ با کیفیت پایین‌تر می‌آورند تا در بازار بتوانند رقابت کنند.

وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا كم شدن كيفيت كالاها احتمال وقوع حادثه و خرابي‌هاي بيشتر را افزايش داده است؟ گفت: کیفیت پايين کالا حتماً سبب بروز حادثه خواهد شد. کسی که بلبرینگ سواری وارد می‌کند و آن جنس کیفیت ندارد، قطعاً باعث می‌شود اتفاق‌هایی در جاده‌ها بیفتد. البته من شخصا روی بلبرينگ سواری کار نکرده‌ام.

بهرامی‌پور درباره زمينه تخصصي كارش توضيح داد: ما در کار فروش بلبرینگ ماشین‌آلات کار در معدن، ماشين‌هاي جابه‌جایی شن و ماسه و … هستيم. من حدود دو سال است که به‌دلیل بیماری، زياد به محل کار نمی‌روم. در این دو سال هم متاسفانه شرایط کار خیلی خوب نبوده است.

اين فروشنده بلبرينگ در ادامه درباره تاثير قيمت ارز بر بازار، اظهار كرد: چند سال پیش، مشتری‌ها بهتر خرید می‌کردند. حالا خریدها خیلی کمتر شده است. وقتی دستگاهی خراب می‌شود و کارخانه‌اي در مرحله تعطیل شدن است، صاحب دستگاه يا كارخانه یک بلبرینگ می‌خرد كه دليل آن هم گراني است.

او ادامه داد: مشتری‌های من قبلاً در سال، میلیون‌ها تومن جنس می‌خریدند. حالا می‌گویند دیگر شرایط قدیم را ندارند. یکی از آن‌ها ۵۰ کارمند داشت و حالا فقط سه کارمند دارد. کارها از ریشه خراب شده و این موضوع در کار ما هم تاثیر گذاشته است. مشتری‌های ما بیشتر از بخش خصوصی هستند. مثلاً یک نفر کارگاه شن و ماسه دارد یا معدن دارد و برای ماشین‌آلات آن‌ها از ما خرید می‌کند.

وي درباره تعاملش با اتحاديه لوازم يدكي نيز گفت: سال گذشته، ما یک مشکلی داشتیم که اتحادیه با ما همکاری کرد و آن مشکل حل شد.

بهرامی‌پور درباره نحوه قيمت‌گذاري روي اجناس اين بازار نيز اظهار كرد: در صنف ما دو سه نفر هستند که خیلی قوی کار می‌کنند. آن‌ها سیستم کار ما را دست دارند و قیمت‌گذاری می‌کنند. ما هم جنس را به هر قیمتی که آن‌ها تعیین کنند، می‌خریم و با یک درصدی سود به مشتری می‌فروشیم. در صنف ما این‌طور است که چند نفر جمع شده‌اند و صنف را دست‌شان گرفته‌اند. آن‌ها واردات می‌کنند و خودشان قیمت را تعیین می‌کنند.

او در پاسخ به اين پرسش كه آیا روی کار آن‌ها نظارتي می‌شود؟ گفت: نظارتی نمی‌تواند انجام شود، چون مثلا قراردادی بسته‌اند و جنس را از دبی می‌خرند و کسی هم درباره خرید و فروش‌شان اطلاعات ندارد و نمی‌تواند دخالت کند. بنابراين نظارتی نمی‌تواند وجود داشته باشد.

وي افزود: در همین یکی – دو سال اخیر، از طرف این افراد حدود ۵۰۰ درصد افزایش قیمت داشته‌ایم. در کار ما، جنس‌ها از چین و ژاپن وارد مي‌شود. برندی هم به اسم آلمانی فروخته می‌شود. قبلا هم اجناس از همین کشورها وارد می‌شد.

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

آخرین اخبار