جستجو

رسانه اختصاصی صنایع و صنوف خودرویی

رسانه اهل فن

چرا لنت ترمز خودرو فرسوده می‌شود؟

به گزارش خودروتک به نقل از باشگاه خبرنگاران، شما حتی به ابزار زیادی برای این نگهداری مهم نیاز ندارید. همه چیز‌هایی را که برای شروع بررسی لنت ترمز خود بدون برداشتن چرخ باید بدانید را در این گزارش گفته ایم.

البته، اگر تا به حال نگران این بودید که ترمز‌ها نیاز به تعمیر و نگهداری دارند، یا اگر خودتان در انجام تعمیر و نگهداری دچار مشکل هستید، باید با یک مکانیک تماس بگیرید.

چرا باید ضخامت لنت ترمز را بررسی کنید؟

این ممکن است کمی ساده به نظر برسد، اما مکانیک‌ها همیشه آسیب ناشی از لنت‌های ترمز کنده شده را مشاهده می‌کنند. بسیاری از مردم نمی‌دانند لنت‌های ترمزشان چقدر اهمیت دارد، یا اینکه وقتی لنت‌های ترمز فرسوده شده‌اند، چقدر اهمیت دارد.

لنت‌های ترمز مانند بقیه سیستم ترمز شما مسئول توقف خودرو هستند. به طور خاص، لنت‌های ترمز اصطکاک را برای متوقف کردن چرخ‌ها فراهم می‌کنند و همچنین از آسیب به روتور‌های ترمز خودرو جلوگیری می‌کنند و گرمای ایجاد شده توسط آن اصطکاک را توزیع و کنترل می‌کنند.

این بسیار مهم است، زیرا مالش فلز بر روی فلز در سرعت‌های رانندگی می‌تواند باعث آسیب و سایش و پارگی بسیار سریع شود. لنت‌های ترمز به گونه‌ای طراحی شده اند که این استرس را بدون آسیب رساندن به خودرو یا چرخ‌ها کنترل کنند.

در اینجا نگاهی دقیق‌تر به آنچه مکانیک شما هنگام بررسی لنت ترمز شما به دنبال آن است، آورده شده است. این راهنمای خوبی برای آنچه شما باید به تنهایی به دنبال آن باشید است.

چرا لنت فرسوده می‌شود؟

لنت‌های ترمز فرسوده می‌شوند و معمولاً هر ۵۰۰۰۰ مایل باید تعویض شوند. اما چرا لنت‌های ترمز بادوام‌تر نیستند؟. از آنجایی که لنت‌های ترمز نیاز به تحمل سطح بالایی از اصطکاک و گرما بدون ایجاد آسیب دارند، باید کمی نرم شوند. این بدان معناست که لنت‌های ترمز به طور طبیعی در طول زمان خراب می‌شوند و در واقع نشانه‌ای از کارکرد لنت ترمز شما به صورت مورد نظر است.

اگر لنت‌های ترمز خیلی سفت و بادوام بودند، هر بار که از ترمز استفاده می‌کنید به بقیه خودرو آسیب می‌رسانند. برخی از مواد لنت ترمز، مانند لنت ترمز سرامیکی، دوام بیشتری نسبت به بقیه دارند. همانطور که گفته شد، هیچ ماده شناخته شده‌ای وجود ندارد که عملکرد ترمز خوبی را بدون فرسوده شدن در طول زمان ارائه دهد و به چرخ و روتور‌های شما نیز آسیب نرساند.

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

آخرین اخبار