به گزارش قطعات خودرو، در هفتمین نمایشگاه بینالمللی قطعات خودرو که شهریور ماه جاری در شهر سنندج استان کردستان برگزار شد، شاکر صلواتی رئیس اتحادیه ماشینآلات مرکز استان کردستان نیز حضور یافت و در خصوص شرایط و نحوه برگزاری این نمایشگاه توضیحاتی داد.
وی گفت: نمایشگاه بینالمللی قطعات خودرو در سال گذشته با شکوهتر بود، زیرا عواملی سبب شدند تا علیرغم اطلاعرسانی توسط اتحادیه، نمایشگاه مسأله بازدیدکنندگان کمتری به نسبت سال قبل داشته باشد.
شاکر صلواتی در خصوص عدم استقبال کافی از نمایشگاه گفت: شیوه اطلاعرسانی اشتباه بود، زیرا از طریق اتحادیه در گروه واتساپی انجام شد. بنده شخصاً عنوان کردم که آبروی استان در معرض خطر است. ما به مصرفکنندگان اعلام کردیم که در این نمایشگاه میتوانید فروشندگان معتبر را شناخته و از قیمت اصلی قطعات آگاه شوید. به فروشندگان گفتیم که این نمایشگاه فرصت خوبی است برای اینکه شما با تولیدکنندگان موفق و خوب آشنا شوید. زیرا برگزاری چنین نمایشگاههایی باعث میشود که سه گروه مصرفکننده، تولیدکننده و عرضهکننده با کالاها و مواد اصل و قیمت واقعی آنها آشنا شوند.
صلواتی افزود: متأسفانه وضعیت فعلی بازار نیز در عدم استقبال مردم بیتأثیر نبوده است. همچنین عدم شرکت کارخانهها و برندهای معتبر مانند کرمان موتور و… نیز مزید بر علت شد.
وی در خصوص اتحادیه توضیح داد: بنده رئیس اتحادیه ماشینآلات مرکز استان کردستان هستم که طبق قانون نظام صنفی در سال 1396 با ادغام چهار اتحادیه تشکیل شد. امروز تمام بخش خرید و فروش قطعات خودروهای سبک و سنگین و همچنین تعمیرات آنها تحت نظارت این اتحادیه بوده و چهار هزار و پانصد واحد صنفی زیر مجموعه این اتحادیه قرار دارند.
صلواتی گفت: من نمایندگی چند شرکت لاستیکسازی را دارم. همچنین نماینده آکوباتریب و… نیز هستم. در سال 1396 اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی خودروهای سبک با مدیریت آقای مقدمی با اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی خودروهای سنگین با مدیریت بنده ادغام شده و یک سال بعد اتحادیه تعمیرکاران به ما اضافه شد. در موقع انتخاب رئیس اتحادیه نیز به لطف محبت اعضا، بنده به عنوان رئیس اتحادیه منصوب شدم.
وی ادامه داد: اتحادیه ما بیش از دو هزار عضو دارد و هیئت مدیره شامل 7 عضو و یک بازرس است. در بین اعضای هیئت مدیره تقریباً از هر بخشی مانند مکانیکی، فروش قطعات، صافکاری و نقاشی و… نمایندگانی حضور دارند. همچنین با توجه به اینکه پروانههای جدید کسبوکار دارای کد شناسایی هستند، 150 رسته در اتحادیه داریم که هر رسته شامل چندین کارشناس است.
رئیس اتحادیه ماشینآلات مرکز استان کردستان افزود: یکی از اقدامات اتحادیه، رسیدگی به شکایات مردمی و مشکلات درونصنفی است که در این زمینه موفق عمل کردهایم و تعداد شکایت و پروندهها از روزی 30 عدد به روزانه 6 الی 7 عدد رسیده است. ما به طور مستقل به این شکایات رسیدگی کرده و در صورت عدم رفع مشکل، بر اساس نوع شکایت، پرونده به سازمان تعزیرات و یا اداره کل دادگستری استان ارجاع داده میشود.
شاکر صلواتی در خصوص اهمیت آموزش گفت: کمیسیون آموزش در اتحادیه ما فعال بوده و در هنگام صدور مجوز رستههای فنی، از فرد متقاضی آزمون تخصصی گرفته میشود. متأسفانه درگاه ملی مجوزها باعث شده که این مسئله با چالش زیادی همراه شده و افراد بدون تخصصسنجی، پروانه کسب دریافت کنند. در صورتیکه در گذشته حتماً تخصص افراد مورد آزمون قرار میگرفت و به هر کسی پروانه کسب داده نمیشد.
این مطلب از قطعات خودرو شماره 50 گرفته شده است.اگر این مطلب برایتان جالب بود، دیگر مقالات ماهنامه قطعات خودرو را از دست ندهید. شماره های دیگر در انتظار شماست!