دکتر علی توسطی رئیس اتاق اصناف تهران در حاشیه هفدهمین نمایشگاه قطعات خودرو تهران در گفتگو با «قطعات خودرو» در خصوص نقش نمایشگاهها گفت: در همه دنیا تولید کالا به تنهایی کاربرد ندارد و امروزه در دنیا اساس بر خلاقیت و نوآوری است و این دانش فنی است که تعیین کننده قیمت است، نمایشگاه محل تجلی این خلاقیتها و سرمایهگذاریهای جدید و تاثیرگذار است که نمایشگاه قطعات خودرو دستاوردهای یک سال اخیر در صنعت حمل و نقل را به نمایش گذاشته و محفلی برای تبادل نظر و دانشافزایی است.
بالاترین مقام صنفی تهران در پاسخ به خبرنگار قطعات خودرو در خصوص برگزاری نمایشگاهها از سوی اتحادیهها گفت: از روزی که اتاق اصناف تهران را تحویل گرفتیم به عنوان رئیس این مجموعه اعلام میکنم هیچ نمایشگاهی نباید برگزار شود و اتحادیه مربوطه آن از اجرای آن نمایشگاه بیخبر باشد و باید نمایشگاهها و رویدادها با هماهنگی کامل با اتحادیهها برگزار شود.
علی توسطی با اشاره به تامین کالا در سایه تحریم افزود: امروز با توجه به اهمیت این صنعت و صنف قطعات خودرو دغدغههای این صنف به دغدغههای ملی تبدیل شده است، در ارتباط با اصالت کالا نیر در خصوص مالکیت معنوی و صیانت و حقوق مصرفکننده شورای رقابت میتواند از کسانی که کالای با اصالت تولید میکنند را حمایت کند.
رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به موضوع کالای بیهویت گفت: نباید اجازه دهیم افرادی که برای منفعت جویی شخصی وارد شده و کالای بیهویت تولید میکنند لطمه به تولیدکنندگان اصیل بزنند و با جان و مال مردم برای سود مادی بازی کنند و ما در این راستا در کنار هیات مدیره اتحادیه هستیم و در این مدت کوتاه نیز با تفکر بسیجی و جهادی ورود کردیم و برای هیات رئیسه اتاق اصناف تهران ساعت و وقت اداری مطرح نیست.
وی با اشاره به تفکر واردات افزود: اگر امروز کرونا و تحریم نتوانسته کشور ما را فلج کند مدیون تفکر تولید در دهه چهل و افرادی همچون آقایان قندچی و خیامی هستیم اما متاسفانه در دهه پنجاه با سرازیر شدن درآمد نفتی به کشور واردات رونق گرفت و تفکر تولید در درجه دوم شد و متاسفانه این روند تا به امروز نیز ادامه دارد.
علی توسطی با اشاره به تفکر تولید در کشور گفت: هر کسی که قدمی در بخش تولید بردارد و سرمایهگذاری انجام دهد که موثر در بالا رفتن همه شاخصها خواهد بود و منجر به رونق اقتصادی شود ما در کنار او هستیم و از آن حمایت میکنیم. نباید نگاه تولید به بازار داخلی باشد زیرا اشباع خواهد شد و زمانی تولیدی اتفاق میافتد باید به صادرات فکر کند و با توجه به کشورهای همسایه ما، این کشورها گنجینهای برای رونق تولید ما خواهند بود.