رئیس و دو نفر از اعضای هیات مدیره اتحادیه لوازم یدکی، نمایندگان وزارت صمت و سازمان های نظارتی از جمله تعزیرات، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و پلیس اقتصادی فاتب از سه کارخانه تولید کننده قطعات یدکی خودرو بازدید کردند..
به گزارش “روابط عمومی اتحادیه” هیات مدیره اتحادیه قطعات خودرو تهران به همراه نمایندگان ارگانهای دولتی و نظارتی از کارخانه های شتابکار، ایندامین و اتحاد موتور بازدید کردند. رئیس اتحادیه هدف از این بازدید را پیگیری طرح شناسه کالا و کد رهگیری در شرکتهای تولیدی و نظارت بر جزئیات اجرای طرح عنوان کرد.
در این بازدید چهار ساعته، تولیدکنندگان قطعات خودرو دغدغهها و چالشهای خود را مطرح کرده و پیشنهادهایی برای بالا بردن کیفیت تولید و همچنین مبارزه با قاچاق کالا ارائه کردند.
ربانی معاون کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران در حاشیه این بازدید اظهار داشت: « ما میتوانیم با هماهنگی و همکاری بین دستگاههای دولتی و تشکلهای بخش خصوصی با قاچاق کالا مقابله کنیم. ممانعت از ورود کالای بی کیفیت نیز کاری بین بخشی است. سازمان استاندارد، گمرک و بخش خصوصی باید به کمک وزارت صمت بیایند.در این صورت انتظار ارتقا کیفیت و افزایش تولیدات داخلی بجا و منطقی است.
ربانی ادامه داد: هدف ما در کارگروه حمایت از تولید، ارتباط مستقیم با فعالان تولید و توزیع است، ما به اطلاعات سامانه جامع تجارت اکتفا نکردیم و امیدواریم اولین قدم با چنین بازدیدهایی برداشته شود. با داشتن درک صحیح از وضعیت تولید و شرایط بازار، تصمیمات درست و دقیق اتخاذ خواهد شد. امیدواریم با همراهی دو تشکل اتحادیه قطعات خودرو و انجمن سازندگان قطعات مصوبات مفیدی داشته باشیم تا بازدارندگی لازم در ارائه قطعات تقلبی و بیکیفیت را ایجاد کنیم.
منصوری دبیر انجمن سازندگان قطعات خودرو و مدیرعامل شتاب کار نیز گفت: آمادگی لازم برای ارائه آمار تولید قطعهسازان را داریم و میتوانیم با همکاری یکدیگر نیاز بازار را نیز احصا کنیم،
وی افزود: برای ما ایمنی و استاندارد قطعات بسیار مهم است، چراکه به طور مستقیم با جان و مال مردم ارتباط دارد.
در این بازدید که به دعوت انجمن سازندگان قطعات خودرو انجام شده بود، سید احمد حسینی ریاست اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان لوازم یدکی خودرو و ماشین آلات تهران گفت: شبکه تامین اعم از تولید، توزیع و بازرگانی خبرگان و کارشناسانی دارد که استفاده از نظرات آنان در تصمیمگیری و تصمیمسازی باعث اتحاد و انسجام در همه ارکان زنجیره ارزش قطعات خودرو خواهد شد.
سیداحمد حسینی ادامه داد: آموزش حلقه مفقوده صنعت خودرو بوده و در حال حاضر اتحادیه برای دانش افزایی قدمهای خوبی برداشته است. به طور مثال برای آموزش سامانه جامع تجارت جلسه صنفی برگزار کرده ایم همچنین تفاهمنامه با دانشگاه علامه طبرسی صورت گرفته است.
وی با تاکید بر برخورد با کالای تقلبی و بیکیفیت تاکید کرد: ناهماهنگی بین دستگاههای نظارتی و اجرایی حاکمیتی باعث چالش در امر کسب و کار اعضا شده است، امیدواریم با نگاه کلان نسبت به اقتصاد ملی شاهد تولید کالای با کیفیت ورونق اقتصادی ایران باشیم.