باید و نبایدهای بهداشتی در ماه مبارک رمضان

با توجه به آغاز پیک چهارم کرونا، بهتر است مردم رعایت نکات بهداشتی در ماه مبارک رمضان را کمی جدی‌تر بگیرند.

دین اسلام حاوی نکات ظریف بهداشتی در زندگی فردی و اجتماعی افراد است. عمل کردن به این توصیه‌های بهداشتی، منجر به سلامت فردی و اجتماعی آن‌ها خواهد شد.

ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در شیرینی‌فروشی‌ها

از آنجایی که بیش از یک سال است کرونا در کشور جولان می‌دهد، باید بیش از گذشته نکات بهداشتی را در تهیه موادغذایی رعایت کرد. به عنوان مثال مردم باید شیرینی‌های ماه مبارک رمضان مانند زولبیا و بامیه را از مراکز مجاز خریداری کرده و از مراجعه به مراکز و محل‌های غیرمجاز و دستفروشان بپرهیزند. هنگام خرید این محصولات باید توجه داشت که شاغلان در این مراکز مجهز به دستکش و ماسک باشند و بهداشت فردی را رعایت کنند. زولبیا و بامیه حتما باید در جعبه‌های مناسب و بهداشتی و دارای مهر استاندارد و سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت به مشتریان فروخته شود.

حلیم و آش را از مراکز معتبر تهیه کنید

با توجه به پیک چهارم ویروس کرونا، بهتر است شهروندان تا حد امکان از تهیه آش و حلیم خارج از منزل خودداری کنند. در صورت تمایل تهیه این موارد از خارج منزل، به مراکز مجاز و شناخته‌شده مراجعه کنند. رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این مراکز نیز از جمله نکات ضروری است که باید به آن توجه ویژه‌ای داشت.

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *