جستجو

رسانه اختصاصی صنایع و صنوف خودرویی

رسانه اهل فن

تولید خودروسازان بزرگ از ۶۶۹ هزار دستگاه گذشت

به گزارش روز سه‌شنبه خبرنگار اقتصادی ایرنا، این میزان تولید در مقایسه با آمار مدت مشابه سال قبل (تولید ۶۵۳ هزار و ۷۶۱ دستگاه خودرو) رشد ۲.۳۷ درصدی نشان می‌دهد.

برپایه این گزارش، در ۹ ماهه امسال گروه صنعتی ایران‌خودرو موفق به تولید ۳۲۵ هزار و ۵۵۷ دستگاه خودرو شد و همچون ماه‌های گذشته عنوان بزرگترین خودروساز کشور را از آنِ خود کرد.

این گروه صنعتی توانست در این مدت ۲۱۴ هزار و ۶۸۱ دستگاه در گروه پژو، ۳۵ هزار و ۷۰۶ دستگاه در گروه سمند، ۳۷ هزار و ۷۰۸ دستگاه دنا، ۲۵ هزار و ۲۷۴ دستگاه رانا، ۱۲ دستگاه آریسان، چهار ‌هزار و ۲۷۱ دستگاه هایما، پنج‌هزار و ۸۰۲ دستگاه تارا و ۱۰۳ دستگاه پژو ۲۰۰۸ تولید کند.

برپایه این گزارش، جمع تولیدات این خودروساز در ۹ ماهه امسال در هم‌سنجی با پارسال (۳۴۶ هزار و ۴۸۶ دستگاه) افت ۶ درصدی داشته است.

آبی‌پوشان جاده مخصوص در آذرماه امسال ۴۲ هزار و ۸۹۴ دستگاه خودرو تولید کردند.

تولید خودروسازان بزرگ از ۶۶۹ هزار دستگاه گذشت

رشد ۸ درصدی تولیدات سایپا/ صادرات بیش از ۱۶۰۰ دستگاه خودرو

برپایه آمارهای سامانه کدال، در این مدت گروه سایپا به عنوان دومین خودروساز بزرگ کشور موفق به تولید ۲۵۳ هزار و ۵۸۴ دستگاه خودرو شد که شامل ۲۱۷ هزار و ۲۲۱ دستگاه خودرو در خانواده تیبا، ۱۷ ‌هزار و ۹۰۳ دستگاه سایپا ۱۵۱ (وانت پراید)، ۱۶ هزار و ۷۲۰ دستگاه شاهین، ۱۳۰ دستگاه آریو و همچنین ۲۵۱ دستگاه خودروی صادراتی کامل (CBU) و یک‌هزار و ۳۶۰ دستگاه اس. کی. دی (SKD یا قطعات نیمه‌کامل) بود.

این میزان تولید در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۹ (تولید ۲۳۴ هزار و ۴۷۶ دستگاه خودرو) رشد ۸.۱۴ درصدی نشان می‌دهد.

نارنجی‌پوشان جاده مخصوص در آذرماه امسال ۳۱ هزار و ۱۳۱ دستگاه خودرو تولید کردند.

رشد ۲۳ درصدی تولیدات پارس‌خودرو

تا پایان آذرماه امسال همچنین پارس‌خودرویی‌ها موفق به تولید ۹۰ هزار و ۱۷۹ دستگاه خودرو شامل ۴۷ ‌هزار و ۱۲۸ دستگاه در گروه کوئیک (کیو ۲۰۰)، ۲۶ ‌هزار و ۳۹۷ دستگاه کوئیک معمولی، ۱۶ ‌هزار و ۶۰ دستگاه در گروه ساینا (اس۲۰۰) و ۵۹۴ دستگاه در گروه برلیانس شدند. این میزان تولید در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۹ رشد ۲۳.۸ درصدی نشان می‌دهد.

جمع تولیدات این خودروساز در آذرماه امسال ۱۱‌هزار و ۴۹۸ دستگاه به ثبت رسید.

به گزارش ایرنا، بررسی مهمترین برنامه‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال ۱۴۰۰ حاکی از برنامه‌ریزی برای تولید یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه انواع خودروی سواری و وانت است.

با توجه به تولید ۹۸۴ هزار و ۲۰۰ دستگاه انواع سواری و وانت در سال ۹۹، رشد ۲۱.۹ درصدی در این بخش پیش‌بینی شده است.

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

آخرین اخبار