جستجو

رسانه اختصاصی صنایع و صنوف خودرویی

رسانه اهل فن

♦️ظلم نکنید؛ از مردم ایران شایسته تر نمی‌یابید.

♦️ظلم نکنید؛
از مردم ایران شایسته تر نمی‌یابید.
می‌گویند مردم ایران پس از انقلاب، هوشیار شدند. در برابر ظلم ایستادند، اهریمن‌ها را به چالش کشیدند، و با دست‌زدن به مقاومت، مشت محکمی بر دهان شیطان بزرگ کوبیدند. آنان از جان، مال، و زندگی خود برای اسلام، انقلاب و کشورشان هزینه کردند.
♦️این سخنان حقیقت دارد؛ دست‌کم بخشی از مردم چنین بودند. اما نمی‌توان انکار کرد که برخی دیگر همراه نشدند، یا از ادامه همراهی منصرف شدند، شاید باور نکردند یا باورشان را از دست دادند و در نهایت ترجیح دادند مسیر دیگری را انتخاب کنند. در هر صورت همه مردم ایران حتی آنان که کشور را ترک کردند، هم‌چنان تحت تأثیر شرایط ایران قرار دارند.
اما این نوشته خطاب به مسئولان است؛ مسئولانی که خودشان را داوطلب صف اول کرده اند و وظیفه‌ای سنگین‌ بر دوش گرفته اند.
بی‌پرده بگویم: اغلب خبرهای دولتی دیگر مرا خسته می‌کند. چرا؟ چون به نظر می‌رسد مسئولان به‌جای عمل واقعی، به مهارت در «خبرسازی» روی آورده‌اند. آنان تصمیمات، نشست‌ها، و توافقات بین خودشان را به گونه‌ای مطرح می‌کنند که گویی اتفاقی بزرگ در شرف وقوع است.
یک مصوبه روی کاغذ، یا صحبت از یک توافق، در بسته‌های خبری و رسانه‌ها به دستاوردی عظیم تبدیل می‌شود. عبارات پرطمطراقی چون «تصویب طرحی کلان»، «انعقاد تفاهم‌نامه‌ای تاریخی»، یا «برگزاری شورای عالی فلان» بارها تکرار می‌شود. اما واقعیت این است: تا زمانی که این وعده‌ها اجرا نشوند، هیچ معنایی ندارند.
موجی از امید و انتظار ایجاد می‌شود، اما مردم به‌جای تغییرات ملموس، تنها با اخبار بی‌پایان و آمارهای اغراق‌شده روبه‌رو می‌شوند. گویی مسئولان، به‌جای حل مشکلات واقعی، تلاش می‌کنند ذهن مردم را با وعده‌های کاغذی پر کنند.
این نشست‌ها، طرح‌ها، و اعلامیه‌ها تنها خوراکی برای رسانه‌ها هستند. مردم، که روزانه با سختی و مشکلات دست‌وپنجه نرم می‌کنند، حق دارند بپرسند: چه زمانی وضعیت «حساس کنونی» تغییر می‌کند؟
♦️به عنوان یک خبرنگار و فعال اجتماعی به این نتیجه رسیده‌ام که تغییر واقعی در زندگی مردم رخ می‌دهد، نه در اتاق‌های پرزرق‌و برق مسئولانی که بیشتر در حال تبلیغ خود هستند تا خدمت به مردم. تجربه چهل‌وچند ساله انقلاب بارها نشان داده که هر مسئولی که صادق بود و با مردم شفاف رفتار کرد، توانست اعتماد آن‌ها را جلب کند و موفق شود.
بله، می‌توانید برای مدتی با امیدهای کاذب و وعده‌های بی پایه دل مردم را خوش کنید، اما این خوش‌خیالی دیر یا زود پایان می‌یابد. مردمی که با تمام وجود برای این کشور جنگیده‌اند، دارایی های خود را بی دریغ داده‌اند، و عزیزترین‌هایشان را فدا کرده‌اند، شایسته صداقت و احترام‌اند.
اگر می‌خواهید موفق شوید و تغییرات واقعی ایجاد کنید، راهش ساده است: با مردم رو راست باشید.
تنها راه حل نتیجه بخش، نه فقط وفاق ملی که گویا مخاطب اصلی آن مسئولان و سیاسیون هستند که راستگویی و مردم دوستی است. با مردم آشتی کنید، به ایشان احترام بگذارید، مردمی بهترین همراهی را کردند.

نویسنده: حسن بشارت نیا 

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

آخرین اخبار