دفاع از حریم خانه و اهمیت اتحادیههای صنفی
وقتی پشت مرزهای خود بمانی و بخواهی از خانهات دفاع کنی، یک قدم پیشروی طرف مقابل به معنی ورود دشمن به حریم خانه است. این محتوای فرمایش امیرالمؤمنین علی علیهالسلام است که امروزه تمام دانشمندان علوم سیاسی و ملی بدان واقفند و بر اساس آن عمل میکنند.
ما باید توانایی این را داشته باشیم که اتحادیهای پیشرو و قوی بسازیم. باید بتوانیم برای حفظ آنچه در اختیار داریم، از حقوق از دست رفته خود چانهزنی کنیم. با کمال احترام و امتنان از اعضای هیئت مدیرههای گذشته، باید عرض کنم که اصناف هر سال قدمی به عقب برداشتهاند. تولید، توزیع، خدمات و امور فنی همگی در اختیار اصناف بودند، اما امروز تولید کاملاً از صنف جدا شده است. بخش توزیع توسط نیروهای خارج از بازار و صنوف تازه تأسیس یا صنوفی که از ما منفصل شدهاند، تحت فشار قرار گرفته و به شدت کوچک گردیده است. این روند ممکن است به نابودی یا بیهویتی ما منجر شود.
یکپارچگی زنجیره تأمین، توزیع و خدمات
ما خواهان یکپارچگی در زنجیره تأمین، توزیع و خدمات هستیم. این مهمترین مطالبه ماست. با این کار میتوانیم بهترین خدمت را به جامعه ارائه کنیم. بازار را تنظیم کنیم و خودمان جلوی ورود کالای بیکیفیت، تقلبی و قاچاق را خواهیم گرفت. از تولید ملی حمایت خواهیم کرد. تولیدکنندگان را در تأمین نقدینگی با قیمتهای مناسب یاری خواهیم کرد. اشتغالزایی قابل توجه و حذف مشاغل کاذب و کماهمیت اولویت ما خواهد بود.
توجه به زبان آمار
گرچه در کشور آمارهای دقیق وجود ندارد، اما میتوانیم تخمینهای قابلتوجهی از اهمیت صنف خودمان و صنایع خودرویی داشته باشیم. رستههایی مثل ماشینآلات راهسازی، بلبرینگ، لنت، تسمه، قطعات لاستیکی و… را میتوانیم مدنظر قرار دهیم و با صراحت اعلام کنیم که ما در این عرصهها حضور داریم. ما باید دیده شویم و قادر به واگذاری امور مردم به خود مردم، خصوصیسازی و افزایش اعتماد ملت به دولت از طریق اتحادیهها باشیم. ما ظرفیت پذیرش بزرگترین نقشها در اقتصاد، امور اجتماعی و حتی سیاسی را داریم.