پدرشان یک قطعهفروشی باز کرد و از همان سنین کودکی هر دو به این تجارت علاقهمند شدند. مهارت برادران دوج باعث شد سال ۱۹۸۶ یک کمپانی دوچرخه راه بیندازند که بعدتر فروختند. با آن سرمایه، یک کمپانی ماشین چاپ در ویندسور اونتاریو راه انداختند که آن را هم خیلی زود فروختند. هيچ كس نميدانست كه فعاليت آنها به زودي توجه هنري فورد را جلب خواهد كرد و پيوند عجيب برادران دوج و هنري فورد تاريخ خودرو را دگرگون خواهد كرد.
برادران دوج برای راهاندازی یک فروشگاه قطعات ماشین دوباره به دیترویت برگشتند، جایی که سالهای زیادی از جوانیشان را در آن گذرانده بودند.
خیلی طول نکشید تا با موجی از سفارشهای کسبوکارهای خودرویی جدید از شهرهای مختلف مواجه شدند.


پذیرفتن سفارش ۳هزارتایی جعبهدنده اولدزمبیل توسط برادران دوج، توجه شخصیت تاثیرگذار دنیای خودرو را به سمت برادران دوج جلب کرد: هنری فورد.
آغاز همكاري برادران دوج و هنري فورد
فورد در سومین تلاشش، پس از راهاندازی یک کارخانه خودرو، برای نیازهای قطعاتیاش سراغ برادران دوج رفت. برای اولین خودروهای فورد سفارش موتور، جعبهدنده و اکسل به برادران دوج داده شد. همكاري برادران دوج و هنري فورد از همين جا شروع شد.
فورد نمیتوانست همهی سفارشها را نقداً پرداخت کند پس جان و هوراس ۱۰هزار دلار سهم از کمپانی نوپای فورد را در مقابل خدماتشان پذیرفتند. موفقیت فورد کاملاً به این همکاری گره خورد. با معرفی مدل تی در ۱۹۰۸، کار برادران دوج بیشتر شد و جیبشان هم پرپولتر. همان روزها بود که رؤیای ساختن خودروی دوج در ذهنشان جان گرفت.
از آنجایی که جان و هوراس سهم قابلتوجهی در فورد داشتند، میدانستند که برای راهاندازی تولید خودشان باید پیوندهای کسبوکارشان را قطع کنند.
چنین روزی بود(۱۵ جولای ۱۹۱۴ / ۲۳ تیر ۱۲۹۳) که آخرین قطعه برای فورد از کارخانه اصلی دوج در شهر همترامیک میشیگان بیرون از دیترویت، خارج شد. تنها دو روز بعد، آنها کارخانه برادران دوج را راه انداختند. همكاري برادران دوج و هنري فورد رويايي در اين جا به پايان رسيد.
با همهی تجربهای که در این حوزه به دست آورده بودند حالا میتوانستند خودروی خودشان را به طرز واقعاً سریعی بسازند. ۱۴ نوامبر ۱۹۱۴ اولین خودروی سیاحتی برادران دوج از کارخانه بیرون آمد.
طی یک سال دوج تبدیل به سومین خودروساز بزرگ ایالات متحده شد.
سال ۱۹۱۹ هنری فورد میتوانست سهم ۲۵میلیوندلاری باقیمانده برادران دوج در فورد را بخرد.
بیش از ۵.۴ میلیون دلار سود سهام و ۱.۷ میلیون دلار سود قراردادها را هم که در نظر بگیرید یعنی از سرمایهگذاری دههزاردلاریشان در این کمپانی ۳۲.۱ میلیون دلار به دست آوردند. البته متأسفانه زندگی فرصت زیادی به آنها برای بهرهگیری از این رفاه نداد.
مرگ برادران دوج
سال ۱۹۱۸ شیوع آنفلوانزا نفس مردم را گرفته بود. بیماری توجهی به رفاه نداشت و سراغ هر کسی میرفت.
جان دوج هم بیمار شد و ژانویه ۱۹۲۰ از دنیا رفت. هوراس نیز ماه دسامبر بعد مبتلا و به سرنوشتی مشابه دچار شد. با مرگ جان و هوراس، کمپانی برادران دوج به همسرانشان سپرده شد. سال ۱۹۲۵ کمپانی را به دیلون، بانکهای رود و کو به قیمت ۱۴۶ میلیون دلار معادل ۱.۷ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۰ فروختند. سه سال بعد کمپانی به کرایسلر فروخته شد و تا امروز هم باقی است.