جستجو

رسانه اختصاصی صنایع و صنوف خودرویی

رسانه اهل فن

عضو هیات مدیره ایرانول: یک چلیک 300هزار تومانی روغن موتور در بازار 700هزار تومان فروخته می‌شود

ایرانول

سيدشهاب عظيمی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار قطعات خودرو اظهار كرد: اكنون افزایش قیمت روغن موتور دنبال می‌شود. با توجه به افزایش خوراک کارخانه‌ها، آن‌ها تقریباً در ضرر هستند، چون خوراک افزایش پیدا کرده، نرخ ارز زیاد شده، هزینه دستمزدها بالا است و با توجه به فرمول‌هایی که اعلام شده و ترکیبی که اعمال می‌شود، کارخانه‌ها ضررده شده‌اند، بخصوص دیزلی‌ها وحشتناک در ضرر هستند.

او در اين‌باره مثال زد: یک چلیک 20 لیتری كه قیمت شرکتي آن 300هزار تومان است، در بازار حدود 700هزار تومان فروخته می‌شود؛ ولی ما به‌التفاوت این قیمت در جیب دلال‌ها می‌رود.فروش ايرانول خوب بوده استوي درباره شركت ايرانول نيز گفت: با توجه به افزایش قیمت روغن موتور و ولعي که مردم برای خرید دارند، فروش شركت ما خوب بوده و سود شرکت ایرانول در سه‌ماهه‌ي نخست امسال، خوب بوده است.

عظيمي‌پور در ادامه توضيح داد: چون شرکت‌های روغن موترو ضررده هستند، کمتر تولید می‌کنند تا ضرر کمتری داشته باشند. باید خوراک را اصلاح کنند یا افزایش قیمت بدهند. با توجه به وضعیت کشور و قرار گرفتن در پایان دولت و فشاری که روی مردم است، هنوز هیچ‌کسي زیر بار این کار نرفته است. اگر وضعيت به همین منوال ادامه یابد، مشکل برای شرکت‌ها پیش می‌آید.عدد بزرگي در كشور هرز مي‌شود.

او همچنين گفت: به‌جز این‌که وقتی قیمت بالا می‌رود مصرف‌کننده نمي‌تواند مواد مورد نياز خود را تامین کند، هزينه‌هاي ديگري هم به كشور وارد مي‌شود. وقتی من ماشینم را به‌دلیل افزایش قیمت‌ها سرویس نکنم، در افزايش آلودگی هوا تاثيرگذار خواهم بود. یعنی در کل کشور، یک عدد بسیار بزرگی هرز می‌شود.

وي با اشاره به اين‌كه ترمز، لاستيك‌ها و … بايد به‌موقع سرويس شوند تا زياني در ديگر بخش‌ها به‌وجود نيايد، بيان كرد: وقتی قیمت قطعات خودرو بسیار بالاست، قطعات تقلبي در بازار زیاد می‌شوند. در اين شرايط خریدار هم پول پرداخت مي‌كند و هم به‌دليل تقلبي بودن قطعه، ضربه می‌خورد.يك خرد جمعي براي سامان‌دهي شرايط نياز است.

اين عضو هيات مديره شركت ايرانول تاكيد كرد: یک خرد جمعی در كل كشور بايد ايجاد يا قانوني در مجلس یا دولت برای سامان‌دهی این شرایط بايد تصويب شود. یکسری قوانین باید عوض شوند، وقتی شرکت‌ها فقط آمار سوددهی را نشان دهند، این اتفاقات می‌افتد. اگر بناي شركتي مانند ایران‌خودرو فقط نشان دادن سود باشد، همین اتفاق می‌افتد.

او با تاكيد دوباره بر اين‌كه به یک خرد جمعی نياز است تا راهکار مشکل پیدا شود، گفت: دولت بعدی هم كه بیاید، اتفاق خاصی نمی‌افتد. باید ساختارها اصلاح شوند. اگر مجموعه بالادستی فقط سود بخواهد، مدیر باید استراتژی شرکت را بر مبنای سود بگذارد. دیدگاه هم فقط می‌شود این‌که سهامدار از من چه می‌خواهد؛ اما اگر استراتژی بر مبنای سود در کنار دیگر مسائل در نظر گرفته شود، در شركت تعريف مي‌شود كه مثلاً در 10 سال آینده چه برنامه‌هايي بايد اجرا شود. سپس بخشی از سود شركت برای تحقق آن برنامه‌ها هزينه مي‌شود.

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

آخرین اخبار