ایکوپرس- فرشاد مقیمی، صرفهجویی ارزی محقق شده ناشی از مشارکت شرکتهای دانشبنیان و هوافضا در ساخت داخل قطعات را از آغاز این همکاریها، ۹۸ میلیون یورو اعلام کرد و گفت: از مجموع ۱۳۲ میلیون یورو تفاهمنامههای فعال با دانشبنیانها و سازمان هوافضا که در دو سال اخیر منعقد شده، صرفه جویی ۹۸ میلیون یورویی محقق و مابقی در مرحله قرارداد و مذاکره است.
وی ضمن اشاره به همکاری با شرکتهای دانشبنیان در مسیر تحقق اهداف خودکفایی گفت: گروه صنعتی ایرانخودرو با حمایت از جوانان نخبه و استقبال از همکاری شرکت های دانش بنیان در ارایه طرح های داخلیسازی تولید خودرو، اقدامات موثر و مهمی را در جهت تعمیق ساخت داخل و کاهش وابستگی به منابع خارج از کشور انجام داده است.
مقیمی با بیان این که ایران خودرو با اعتقاد و باور به توانمندی نخبگان در گره گشایی و رفع بخشی از موانع تولید به ویژه داخلیسازی قطعات هایتک، در این حوزه سرمایهگذاری کرده، خاطرنشان کرد: شرکت دانش بنیان جتکو که در زمینه طراحی و ساخت قطعات هایتک مورد نیاز صنعت خودرو فعالیت می کند از زیرمجموعههای ایران خودرو است و در دو سال اخیر اقدامات مهمی را در این زمینه به انجام رسانده است. طراحی و نمونه سازی تارا برقی و همچنین پلتفرم برق و الکترونیک خودرو بخشی از دستاوردهای ذهن و دانش جوانان نخبه این شرکت است.
وی کاهش هزینههای تولید را از ثمرات بهرهمندی از توان شرکتهای دانش بنیان خواند و گفت: تعمیق داخلیسازی از طریق میزهای خودکفایی وزارت صمت نیز با جدیت بالایی در حال اجرا است.
مقیمی با با بیان این که از سال ۱۳۹۸ تا اوایل آبان ماه امسال توانسته ایم با اجرای پروژه های خودکفایی، بیش از ۲۹۴ میلیون یورو صرفه جویی ارزی را محقق کنیم، سهم میزهای خودکفایی وزارت صنعت، معدن و تجارت را ۸۷.۸ میلیون یورو دانست و اظهار کرد: هدف خودکفایی امسال ۱۳۳ میلیون یورو است که با همکاری سازندگان توانمند در زنجیره تامین ایران خودرو، تا دهه نخست آبان ماه بیش از ۶۶ میلیون یورو از آن محقق شده است.
تحقق صرفهجویی ارزی ۹۸ میلیون یورو در همکاری با دانشبنیانها
- تاریخ انتشار :
- نظرات : بدون نظر
- دسته بندی : اخبار
- شماره خبر : 27029
- برچسب ها : ایران خودرو, تارا, دانش بنیان, دلار, قطعات خودرو
فهرست مطالب