رأی هیئت تجدیدنظر شورای رقابت پس از ۸ روز منتشر شد و در آن تأکید شده است که شرکت کروز فاقد اهلیت است و حضور این شرکت در هیئت مدیره ایرانخودرو غیرقانونی شناخته شده است.
طبق این رأی، مواردی چون دسترسی نامحدود شرکت کروز به اطلاعات ایرانخودرو، امکان حضور در کلیه معاونتها و دسترسی به گزارشها، آگاهی از تصمیمات محرمانه و بلندمدت شرکت، اشراف به کمیته حسابرسی و مسائل مالی شرکت، دخالت در انتصابات مدیریتی، تفاوت در قراردادهای شرکت کروز با ایرانخودرو و تلاش برای حذف رقبا به نفع خود، در نهایت موجب اخلال در رقابت و افزایش هزینهها برای ایرانخودرو و جامعه شناخته شده است.
با این حال، در تاریخ ۱۷ بهمنماه، مجمع عمومی ایرانخودرو برگزار شد و علاوه بر معرفی اعضای جدید هیئت مدیره، مدیرعامل جدید این گروه صنعتی نیز انتخاب شد.
این در حالی است که بر اساس رأی مقام قضایی در تاریخ ۱۷ بهمن، شرکت کروز و زیرمجموعههای آن حق رأی در این مجمع را نداشتند. با وجود اطلاعیهای که در سامانه کدال منتشر شد و در آن به تأخیر برگزاری مجمع بهمنظور حل ابهامات اشاره شده بود، سهامداران وابسته به کروز بهطور غیرقانونی و بدون حضور نمایندگان بخش دولتی به برگزاری مجمع اقدام کردند.
تحقیقات خبرنگار تسنیم از پشتپرده این اتفاقات نشان میدهد که با توجه به نامه معاون قضایی دادستانکل کشور و تأکید بر پیگیری حقوق عامه و جلوگیری از هرگونه واگذاری سهام ایرانخودرو تا زمان قطعی شدن رأی هیئت تجدیدنظر، تصمیم بر عدم برگزاری مجمع گرفته شد. با این حال، این موضوع با مخالفت دو عضو دیگر هیئت مدیره (نمایندگان بخش خصوصی) مواجه شد و بهاینترتیب، تصمیمگیری در این خصوص به سهامداران عمده سپرده شد.
بعد از این، نامه دوم معاون دادستانی در تاریخ ۱۷ بهمنماه مبنی بر پیگیری حقوق عامه و تأکید بر اجرای رأی قطعی شورای رقابت به جلسه هیئت مدیره ارسال شد. این نامه منجر به اختلافات در هیئت مدیره ایرانخودرو و در نهایت برگزاری غیرقانونی مجمع شد.
در نهایت، سهامداران وابسته به گروه کروز در ساعت ۱۶ همان روز بهرغم عدم داشتن حق رأی، مجمع را برگزار کرده و اعضای جدید هیئت مدیره را معرفی کردند. در نتیجه، عظیمی نیز با ارسال نامهای از ایرانخودرو خداحافظی کرد.