جستجو

رسانه اختصاصی صنایع و صنوف خودرویی

رسانه اهل فن

رسانه اهل فن

افزایش ۲.۶ درصدی تردد در محور‌های برون‌شهری

خبرنگاران جوان – به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت راه‌های کشور؛ براساس تصاویر دریافتی از دوربین‌های نظارتی، سامانه‌های ترددشمار و گشت‌های شعب راهداری سراسر کشور، در حال حاضر به‌استثنای محور‌های مسدود و ممنوع ذیلاَ ذکر شده، مابقی محور‌های مواصلاتی کشور باز و تردد در آن‌ها به روال عادی در جریان است.

طی شبانه روز گذشته، براساس آخرین اطلاعات دریافتی از ۲ هزار و ۳۴۷ ترددشمار فعال در محور‌های برون‌شهری، نسبت به روز قبل ۲.۶ درصد افزایش تردد را نشان می‌دهد.

همچنین سهم وسایل نقلیه سنگین ۱۵.۸ درصد،  اوج تردد بین ساعات ۱۷ الی ۱۸ و کمترین تردد بین ساعات ۳ الی ۴ صورت پذیرفته که افراد با آگاهی از این موضوع می‌توانند ساعات مناسب تری را برای سفر انتخاب کنند.

محور‌های دارای بیشترین  تردد طی ۲۴ ساعت گذشته

رديفنام محوراستانتعداد وسيله نقليه
۱آزادراه کرج – تهرانالبرز۱۳۲۰۰۸
۲آزادراه تهران – کرجالبرز۱۲۲۳۸۹
۳آزادراه قزوين – کرجالبرز۱۱۴۵۱۶
۴آزادراه کرج – قزوينالبرز۱۱۳۴۳۸
۵آزادراه ساوه – تهرانتهران۹۲۲۵۸
۶آزادراه تهران – ساوهتهران۸۴۹۸۳
۷تهران – شهريارتهران۷۳۶۶۱
۸آزادراه تهران – قمتهران۷۲۲۱۱
۹ آزادراه قم – تهرانتهران۶۷۰۱۷
۱۰قرچک – ریتهران۶۳۳۶۸

ممنوعیت تردد به دلیل مداخلات جوی

۱- محور رامیان – اولنگ – شاهرود، واقع در استان‌های گلستان و سمنان، از مورخ ۲۹ فروردین ۹۵ تا اطلاع بعدی، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

۲- محور فرعی شمشک – دیزین، واقع در استان‌های البرز و تهران، از مورخ ۱۷ تیر ۹۶ تا اطلاع بعدی، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

۳- محور شهداد – نهبندان، واقع در استان کرمان، از مورخ ۲۵ فروردین ۹۸ تا اطلاع بعدی، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

۴- محور خرم آباد – پلدختر، واقع در استان لرستان، از مورخ ۶ بهمن ۹۸ تا اطلاع بعدی، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

۵- محور رباط پشت بادام – بیاضه، واقع در استان یزد، از مورخ ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ تا اطلاع بعدی، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

۶- محور سی سخت – پادنا، واقع در استان‌های کهگیلویه و بویر احمد از مورخ ۲۱ آبان ۱۴۰۰ تا اطلاع بعدی، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

۷- محور سروآباد – پاوه، واقع در استان کردستان از مورخ ۲۱ آبان ۱۴۰۰ تا اطلاع بعدی، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

۸- محور گنجنامه – تویسرکان، واقع در استان همدان از مورخ ۲۴ آبان ۱۴۰۰ تا اطلاع بعدی، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

۹- محور پونل – خلخال، واقع در استان گیلان از مورخ ۲۸ آبان ۱۴۰۰ تا اطلاع بعدی، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

۱۰- محور وازک – بلده، واقع در استان مازندران از مورخ ۱ آذر ۱۴۰۰ تا اطلاع بعدی، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

۱۱- محور هشتگرد – طالقان، واقع در استان البرز از مورخ ۱ آذر ۱۴۰۰ تا اطلاع بعدی، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

آخرین اخبار