خبری تلخ متشر شده بود: جان دلورین درگذشت. جان ز دلورین (John Z. DeLorean) مهندس خودرو و مدیر صنعت آمریکایی، در روز 29 اسفند ماه در سال 1383 خورشیدی برابر با روز 19 مارس در سال 2005 میلادی، در سن هشتاد سالگی درگذشت. در حالی که جان دلورین بیشتر به دلیل تأسیس شرکت دلورین موتور (DeLorean Motor Company) مشهور است. شرکت دلورین موتور، بخاطر اینکه خودروی دلورین دی ام سی – 12 (DeLorean DMC-12) را تولید کرد، نامی پر آوازه ای شد. شرکت موتور دلورین، موتور توسعه یک خودروی اسپرت دو سرنشینه را آغاز کرد که نمونه اولیه آن برای نخستین بار در اواسط دهه 1350 ش (دهه 1970 م) به نمایش درآمد. تولید تنها خودروی این شرکت، خودروی دلورین دی ام سی – 12 (DeLorean DMC-12) در نهایت برای مدل سال 1360 ش (1981 م) آغاز شد.
آغاز شکوه : جان ز دلورین
جان دلورین بیشتر به دلیل تأسیس شرکت دلورین موتور مشهور است
خبری تلخ متشر شده بود: جان دلورین درگذشت. جان ز دلورین (John Z. DeLorean) مهندس خودرو و مدیر صنعت آمریکایی، در روز 29 اسفند ماه در سال 1383 خورشیدی برابر با روز 19 مارس در سال 2005 میلادی، در سن هشتاد سالگی درگذشت. در حالی که جان دلورین بیشتر به دلیل تأسیس شرکت دلورین موتور (DeLorean Motor Company) مشهور است. شرکت دلورین موتور، بخاطر اینکه خودروی دلورین دی ام سی – 12 (DeLorean DMC-12) را تولید کرد، نامی پر آوازه ای شد.
غوغای شرکت ها : پاکارد و جان دلورین
جان دلورین به شرکت خودروسازی پاکارد نقل مکان کرد
کمتر از یک سال پس از پیوستن به کرایسلر، جان دلورین به شرکت خودروسازی پاکارد (Packard) نقل مکان کرد و در آنجا پیشرفت های اساسی در گیربکس اتوماتیک جدید این شرکت انجام داد. این تلاش باعث شهرت جان دلورین در صنعت خودرو شد و باعث شد که چشم بسیاری از مدیران کهنه کار را به خود جلب کند.
بنیانگذار شرکت دلورین موتور
بیش از نیمی از هفت هزار خودروی تولید شده، فروخته نشده باقی ماندند
شرکت دلورین موتور (DeLorean Motor Company) موتور توسعه یک خودروی اسپرت دو سرنشینه را آغاز کرد که نمونه اولیه آن برای نخستین بار در اواسط دهه 1350 ش (دهه 1970 م) به نمایش درآمد. زمانی که تولید تنها خودروی این شرکت، خودروی دلورین دی ام سی – 12 (DeLorean DMC-12) در نهایت برای مدل سال 1360 ش (1981 م) آغاز شد، نقد های متوسطی دریافت کرد. قطعاً رکودی ملی به فروش آن کمکی نکرد. تا سال 1361 ش (1982 م) بیش از نیمی از هفت هزار خودروی تولید شده آن زمان، فروخته نشده باقی ماندند.
مترجم : حسین توکلی