دنیای اقتصاد – با این حال از آنجا که EPA دارای شرایط آزمایشی بسیار ویژه است، مشتریان لوسید نباید تعجب کنند اگر برد این خودرو در دنیای واقعی تا حدودی متفاوت باشد، زیرا برد آن در آب و هوای نامساعد و پیمایش شیبها ممکن است تغییر کند. این اتفاق یک سال پس از ادعای اولیه شرکت لوسید مبنی بر اینکه دوربردترین سدان الکتریکی را تولید کرده رخ داده است. این همچنین یک پیروزی بزرگ برای پیتر راولینسون، مدیر ارشد فناوری و مدیرعامل این شرکت است که قبلا توسعه خودروی تسلا مدل S را بر عهده داشت.
او پیش از این اعلام کرده بود این خودروی برقی در چندین ویژگی اصلی از جمله قیمت، لوکس بودن و شتاب بهتر از خودروهای برقی ایلان ماسک است و اکنون دوربردتر بودن را نیز باید به این فهرست افزود. حالا لوسید ایر از دوربردترین خودروی تسلا که تسلا S است، ۱۶۱ کیلومتر برد بیشتری دارد. این درحالی است که خودروی تسلا با قیمت گزاف ۱۶۹ هزار دلار عرضه میشود، اما لوسید در حال بررسی عرضه این خودروی برقی با قیمت ۷۷ هزار و ۴۰۰ دلار یا احتمالا ۶۹ هزار دلار است.
لوسید ایر دارای یک مجموعه باتری ۱۱۳ کیلووات ساعتی است که همراه با طراحی آیرودینامیکی فوقالعاده، برد این خودرو را افزایش میدهند. البته برد این خودرو بسته به شرایط محیط و نحوه رانندگی ممکن است متفاوت باشد، زیرا هر جادهای شرایط خاص خود را دارد و همچنین آب و هوا نیز در این موضوع تاثیرگذار است. برای مثال جادههای شیبدار یا آب و هوای نامساعد و یخبندان میتواند تاثیر قابل ملاحظهای بر میزان پیمایش این خودرو داشته باشد.