فولکس واگن، خودروساز آلمانی، برای فرآیند چاپ سه بعدی جدید با زیمنس و HP همکاری کرده است که به تولید خودروهای آینده کمک می کند.
به گزارش خبرخودرو، HP پرینترهای پیشرفته مورد نیاز را تهیه می کند و زیمنس نرم افزار ویژه ای برای تولید مواد افزودنی در اختیار شما قرار می دهد. برای اولین بار، فرآیند جدید معروف به جت چسباننده، برای تولید قطعات در کارخانه اصلی شرکت در ولفسبورگ آلمان استفاده می شود. بر خلاف چاپ سه بعدی معمولی که از لیزر برای ساختن یک لایه به لایه از پودر فلزی استفاده می شود، در فرآیند جت اتصال از چسب استفاده می شود. سپس اجزای فلزی حاصل شکل می گیرند.
این شرکت ادعا می کند که فرآیند جت چسبنده باعث کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری می شود. در حال حاضر، فولکس واگن تنها خودروسازی است که از این فناوری چاپ سه بعدی در فرآیند تولید استفاده می کند.
فولکس واگن طی پنج سال گذشته مبلغی نامشخص (احتمال می رود در محدوده دو رقمی میلیون یورو باشد) برای اتوماسیون و راه حل های نرم افزاری سرمایه گذاری کرده است که به تولید سریعتر و کارآمد کمک می کند.
تا سال 2025، این شرکت قصد دارد تا سالانه 100 هزار قطعه را با چاپ سه بعدی در ولفسبورگ تولید کند. اولین اجزای سازنده (ستون A-R تبدیل شده T-Roc) که با استفاده از فرآیند جت چسباننده ساخته شده اند، برای صدور گواهینامه به اوسنابروک ارسال شده اند. وزن این مواد تقریباً 50 درصد کمتر از اجزای معمولی ساخته شده از ورق استیل است. این کاهش به تنهایی روند کار را برای کاربردهای تولید خودرو جالب توجه می کند.