رسانه اختصاصی صنایع و صنوف خودرویی

رسانه اهل فن

رسانه اهل فن

عدم ثبات اقتصادی، چالش تولید

 طرح شناسه کالا برای تولیدکننده ها دردسر ساز است

از شرکت رزن یدک که یکی از شرکت های تولید کننده قطعات جلوبندی خودرو درکشورمان است، می توانیم به عنوان مجموعه ای موفق در این عرصه نام ببریم. شرکتی که توسط اکبر صالحی تاسیس شد وکارش را با تولید قطعات جلو بندی پیکان شروع کرد امروز در حدود ۲۰۰ قطعه برای سیستم جلو بندی انواع خودروها تولید می کند.

 

محمد صالحی پسر اکبر صالحی در خصوص رزن یدک گفت: از سال ۱۳۶۰و با تولید قطعات جلوبندی پیکان کارمان را شروع کرده و در سال ۱۳۶۷ نام رزن یدک رو به ثبت رساندیم. رزن نام منطقه ای در استان همدان است و ما با این کار خواستیم که اسم شهرمان شناخته شده تر بشود. از سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۷۵ فقط قطعات جلوبندی خودرو پیکان را تولید می کردیم. از سال ۱۳۷۵ تا سال ۱۳۸۲ قطعات جلوبندی پراید را نیز به محصولات رزن یدک اضافه کرده و سپس تا سال۱۳۹۰ قطعات جلوبندی پژو، زانتیا و سمند نیز وارد لیست تولیداتمان شدند. در نهایت با تولید قطعات جلوبندی خودروی هیوندای و کیا، تعداد قطعه تولید شده در رزن یدک به ۲۰۰ عدد رسید.

 

 

وی افزود:  مواد اولیه مورد نیاز ما هم وارداتی است و هم داخلی و تقریبا ۶۵ درصد عملیات تولید ما در داخل کارخانه است. ما چیزی به نام جنس درجه یک یا ۲ و ۳ نداریم. تمامی قطعات تولیدی ما با کیفیتی مشابه و بالا تولید شده  و توانستیم با رعایت کامل الزامات و الگوهای بین المللی،گواهی استاندارد دریافت کنیم. ما در تولید قطعات از پیشرفته ترین ماشین آلات بهره برده و قطعاتی که تولید می کنیم باید مورد تایید آزمایشگاه های کنترل کیفی باشند. ما در رزن یدک با اتکا به دانش فنی کارشناسان و مهندسان و تلاش پرسنل زحمتکش، در تلاش هستیم تا سطح کیفی محصولاتمان را افزایش داده و رضایت مشتریان را جلب کنیم. ، به دلیل ایجاد اشتغال برای جوانان منطقه، استفاده از تکنولوژی پیشرفته در جهت افزایش بهره وری و داشتن پایین ترین سطح تولید ضایعات، این شرکت موفق به کسب بیش از ۲۰ لوح تقدیر استاندارد شده است.

 

 

محمد صالحی با تاکید بر تاثیر نوسان بازار روی عملکرد تولید کننده ها گفت: در سال ۱۳۹۲ تعداد کارگران ما به ۹۰ نفر رسیده بود ولی در حال حاضر ۴۸ نفر در کارخانه رزن یدک مشغول به کار هستند که این کاهش تعداد کارگران به مشکلات اقتصادی و عدم ثبات در بازار برمی گردد.  در حال حاضر ۷۰ الی ۸۰ کارخانه تولید قطعات جلوبندی خودرو، مشابه ما در کشورمان  در حال فعالیت هستند.

 

بیشتر بخوانید: اوراق گام ابزاری مناسب در تامین مالی قطعه‌سازان است

 

وی با اشاره به این که طرح شناسه کالا جلوی تولید بی کیفیت و زیر پله ای قطعات را می گیرد، افزود: این طرح برای تولید کننده ها دردسر ایجاد خواهد کرد. ما در سال ۵ میلیون قطعه تولید می کنیم یعنی ۵ میلیون عدد برچسب نیاز داریم. در ضمن خرید و فروش ما بصورت چکی است و گاهی یک جنسی یک سال در انبار می ماند. ما در ۱۵ شهر نماینده داریم اما افرادی که ویزیتور هستند نیز می توانند از ما جنس خریده و خودشان در شهر های مختلف پخش کنند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

آخرین اخبار