عوارض ميدهيم و خدمات نميگيريم، شهرداري تعامل ندارد
درباره تعامل شهردار تهران با اصناف، جواد غمخوار – عضو اتحادیه لوازم یدکی خودرو – در گفتوگو با خبرنگار قطعات خودرو، اظهار كرد: كسبه به شهرداري عوارض نوسازی، پسماند و … را پرداخت ميكنند، اما شهرداری در قبال پولی که از ما ميگيرد، خدمات چنداني ارائه نميكند.
او ادامه داد: شهرداري از ما عوارض تابلو میگیرد. به همین دلیل خیلی از اعضای صنف ما، تابلوها، برندها و اسامی را از روی شیشهها جمع و به زدن یک بنر کفایت کردهاند. آنها به شهرداری اعلام میکنند که تابلو ندارند. اگر مغازهاي تابلوهای نئونی یا پلاستیکی نداشته باشید، عوارض هم پرداخت نمیکند.
وي با اشاره به اينكه عوارض کسب و پیشه نسبت به سال گذشته دو برابر شده است، گفت: عوارض دوبرابر شده، اما ما هیچ خدماتی نگرفتهایم. مساله ديگر اين است كه عوارض مغازهای که بَر کوچه است، برابر با مغازهای است که طبقه سوم يا چهارم پاساژ است. در صورتی که این کار، اجحاف است. ما بارها از طریق صنف این موضوع را عنوان کردهایم، ولی به نتیجه نرسیدهايم.
غمخوار با بيان اينكه ما در گذشته چند جلسه با مسئولان شهرداری در اتحادیه داشتهایم، اظهار كرد: اكنون افراد شبگرد را برای خیابان گذاشتهایم و پول آن را خودمان میدهیم. به علاوه، نگهبان گذاشتهایم که جلوی موتورسیکلتها و وانتها را بگیرد که به کوچه ناظمالاطبا وارد نشوند. این کوچه بزرگترین مركز تجاری ایران است و قبلاً جای راه رفتن در این کوچه نبود، چون موتورها در آن پارک میکردند.
او در اينباره اضافه كرد: مغازهدارها چند نگهبان را براي بهبود شرايط خيابان استخدام كردهاند. در حالی که این، کار شهرداری است و اگر شهرداری این کار را برعهده بگیرد، سرویس بهتری میتواند بدهد.
اين عضو اتحاديه لوازم يدكي خودرو گفت: ما شهردار قبلی را آورديم تا کوچه ناظمالاطبا را ببيند و به او گفتيم كه چالههای اين کوچه در زمستان باعث زمین خوردن مردم میشود. از سوي ديگر، شهرداري براي كارهاي عمراني زمین را میکند و بعد رها میکند. اين در حالي است كه پول آن پروژه را از پیمانکار گرفته است؛ اما متاسفانه کاری انجام نمیدهد.
وي همچنين تاكيد كرد: شهرداری که در یک منطقه مسوولیت میگیرد، باید با اصناف آنجا آشنا باشد و بداند این اصناف چه خدماتی میخواهند. شهرداری که برای میدان ونک میگذارند با شهرداری میدان توپخانه، خیلی تفاوت دارد.
غمخوار با اشاره به اينكه منطقه 12 تهران وسعت زيادي دارد، گفت: ما در ناحیههای ۱ و ۲ منطقه 12 هستيم. این دو ناحیه با هم هماهنگ نیستند. مرکز ثقل فروش لوازم یدکی خودرو خیابان ناظمالاطباي شمالی است در خیابان ناظمالاطباي جنوبی لوازم صنعتی فروخته میشود. این دو ناحیه برای کارهایی که میتوان برای صنف انجام داد، با هم هماهنگ نیستند.
او اظهار كرد: من عضو شورای اصناف کوچه ناظمالاطبا شمالی بودم و تلاش کردیم این کوچه را از حالت بلبشویی که داشت درآوریم؛ اما متأسفانه موفق نشدیم.
اين عضو اتحاديه لوازم يدكي خودرو در پايان يادآوري كرد: شهرداری یک بودجه مشخص برای خرج کردن در هر منطقه دارد. اگر این بودجه در طول یک سال هزینه نشود، سال بعد آن ميزان بودجه را نخواهد گرفت. با توجه به وسعت منطقه 12 تهران، بودجه این منطقه کفاف نمیدهد تا شهرداري از نظر عمرانی کاری انجام دهد.
شهرداري وظايف قانونياش را درست انجام دهد، تعامل ميشود
حسن حیدری – عضو اتحادیه لوازم یدکی خودرو – نيز درباره انتظار اصناف از شهردار آينده تهران، گفت: شهرداری باید وظیفهای را که براساس قانون به آنجا محول میشود، درست انجام دهد و پارتی بازی نکند. بايد به وضعیت خیابانها و پیادهروها شهر رسیدگی کند.
او ادامه داد: کسبه حق شهرداری را پرداخت میکنند و انتظار دارند كه شهرداری به وظایفش درست عمل کند. اكنون در پیادهروي منطقه امیرکبیر اصلا نمیتوان راه رفت. خیابان بسته شده و موتور در آنجا پارک است. شهرداری و راهنمایی رانندگی بايد با هم و شرایط آن منطقه را بهتر کنند.
يك نمايشگاه دائمي كنار اتحاديه برپا شود
حسين گنجيان – عضو اتحادیه لوازم یدکی خودرو – نيز در گفتوگو با خبرنگار قطعات خودرو درباره تعامل شهردار تهران با اصناف اظهار كرد: زمینی با حدود ۱۸۰۰ مترمربع وسعت در کنار ساختمان اتحادیه قرار دارد. ما پیشنهاد کردهایم برای آنکه تولیدکنندگان تشویق شوند و در نزدیکی اتحادیه نمایشگاه داشته باشیم، در این زمین غرفههايي ایجاد شوند.
او با اشاره به اينكه زمين يادشده به اتحاديه تعلق دارد، گفت: توليدكنندگان ميتوانند کارهای خود را در آنجا عرضه کنند. براي راهاندازي نمايشگاه، شهرداری باید همکاری کند.
گزارش قطعات خودرو را از بيتوجهي كانديداهاي شهرداري تهران نسبت به اصناف در برنامههايشان اينجا بخوانيد
انتظار اعضاي اتحاديه لوازم يدكي از شهردار آينده / در گفتوگو با قطعات خودرو مطرح شد