میندی وست، کارشناس ایمنی و خدمات خودرویی میگوید: «در حالی که هیچکس نمیتواند برای مشکل خودرو برنامهریزی کند، در شرایط اضطراری، داشتن برخی از آمادگیها مفید است. بنابراین ماشین خود را با این اصول اولیه تجهیز کرده و فراموش نکنید که در صورت نیاز آب و باتری را تعویض کنید.
۱. کیت کمکهای اولیه و لوازم جانبی
چراغ قوه و سوت به جعبه کمکهای اولیه خود اضافه کنید. یک یادآوری در تقویم تنظیم کنید تا باتریهای چراغ قوه را هر چند ماه یکبار تعویض کنید.
۲. ابزارهای اساسی
همیشه حداقل سه ابزار در دسترس داشته باشید: یک پیچ گوشتی (برای سفت کردن چیزی که در اثر لرزش یا استهلاک شل شده است)، یک آچار گشتاور (برای تنظیم صحیح مهرهها) و یک چاقو (در صورتی که نیاز به بریدن داشته باشید). بعد از تصادف از کمربند ایمنی خارج شوید).
۳. دستکش
بدون توجه به درجه حرارت، محافظت از دستان شما ضروری است. دستکشهای مکانیکی محکم از چرم یا ترکیب لاستیکی و مصنوعی را انتخاب کنید.
۴. طناب بکسل و طناب بانجی
اینها میتوانند برای کمک به شما در رهایی از گیر کردن بسیار ارزشمند باشند. برای استفاده از طناب بکسل، باید ماشین دیگری پیدا کنید که بتواند ماشین شما را به خطر بیندازد. بانجیها به شما کمک میکنند تا با خیال راحت یک مورد را روی سقف ماشین خود محکم کنید.
۵. مثلثهای هشدار دهنده و چوبهای نور
کاری کنید که سایر رانندگان بتوانند شما را در روز یا شب ببینند. نکته مثبت این است که مثلث هشدار یا چوب نوری نیازی به باتری ندارند، لازم نیست نگران تعمیر و نگهداری باشید.
۶. فشارسنج تایر
فشار تایر – که حداکثر هندلینگ، کشش و دوام را تضمین میکند – با دما در نوسان است، بنابراین مهم است در دسترس داشته باشید. لاستیکها ممکن است زمانی که دمای بیرون گرم است بیش از حد باد شوند و زمانی که هوا سرد است کمتر باد شوند.
۷. شارژر تلفن
به اندازه خود گوشی شما مهم است. اگر ماشین شما پورت USB ندارد، یک آداپتور برای فندک اضافه کنید.
۸. کابلهای جامپر
در صورتی که باتری ماشین شما تمام شود. و البته، شما باید بدانید که چگونه از آنها استفاده کنید.
۹. آب و تنقلات
در مواقع اضطراری تا رسیدن کمک، میتوانید گذران کنید.
۱۰. لباس اضافی
برای ماجراجوییهای غیرمنتظره در فضای باز، یک کت بارانی و حداقل یک لایه لباس بپوشید تا شما را گرم نگه دارد.
۱۱. خاک سبک
در گل یا برف گیرکردهاید؟ با یک کیسه کوچک خاک گربه در صندوق عقب نگهدارید، اطراف تایر بپاشید تا از مهلکه در بروید!
این مطلب را هم بخوانید: هفت موردی که هرگز نباید در اتومبیل خود بگذارید