جستجو

رسانه اختصاصی صنایع و صنوف خودرویی

رسانه اهل فن

رسانه اهل فن

با مافیای خودرو باید به صورت جدی مقابله کرد

به گزارش قطعات خودرو به نقل از خبرگزاری خانه ملت، سارا فلاحی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با تاکید بر اینکه با توجه به تولید ملی می توان فشار تحریم ها را مدیریت کنیم، گفت: زمانی می توان این نقشه راه را به درستی پیاده کرد که تولیدات ملی و کالاهای داخلی از کیفیت لازم برخوردار باشند.

 

وی افزود: کیفیت کالاها رابطه مستقیمی با افزایش و تضعیف اعتماد مردم به عنوان منبع اصلی سرمایه های اجتماعی دارد و هر میزانی که کیفیت خودروها و تولیدات ملی افزایش یابد به همان میزان اعتماد مردم افزایش می یابد و همچنین نقشه کشورهایی که می خواهند با تحریم ما را تحت فشار قرار دهند خنثی و از گردونه رقابت خارج می شوند.

 

نماینده مردم ایلام در مجلس یازدهم ادامه داد: متاسفانه 43سال است مافیای خودرو شکل گرفته و کسی هم تاکنون نتوانسته با آن مقابله جدی و واقعی کند.

 

فلاحی یادآور شد: به هر طریقی از سرمایه ملی، بیت المال، خون شهدا، نظام و انقلاب حفاظت می کنیم و اجازه نمی دهیم مافیای خودرو با ارائه تولیدات بی کیفیت نظام و خون شهدا را را زیر سوال برده، مردم را با چالش مواجه کرده و اعتماد مردم را خدشه دار کند./

 

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

آخرین اخبار