جستجو

رسانه اختصاصی صنایع و صنوف خودرویی

رسانه اهل فن

رسانه اهل فن

خودروهای برقی گروه سایپا یکی از جذاب‌ترین بخش‌های نمایشگاه تبریز است

احمد حمزه زاده

به گزارش قطعات خودرو به نقل از سایپانیوز، احمد حمزه‌زاده گفت: یکی از جذاب‌ترین بخش‌های نمایشگاهی این دوره، خودروهای برقی گروه سایپا است استفاده از خودروهای برقی می‌تواند نقش مهمی در بهبود وضعیت آلایندگی و پاک‌سازی محیط زیست این شهرها داشته باشد.

 

 

او تصریح کرد: وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور، تلاش می‌کند تا در راستای استفاده از خودروهای برقی در بخش خصوصی به‌ویژه آژانس‌های مسافرتی، هتل‌ها و تمامی تإسیسات گردشگری که در حوزه تورهای گردشگری فعالیت می‌کنند، نقش خود را در کاهش آلودگی هوا ایفا کند.

او افزود: با توجه به استقبال مردم و ارگان‌های ذی ربط در حوزه میراث فرهنگی جهت استفاده از خودروهای با آلایندگی کمتر در مکان‌های تفریحی و گردشگری کشور، آمادگی لازم برای استفاده از خودروهای برقی در سایت‌های گردشگری و تفریحی کشور مهیا است.

مدیرکل میراث فرهنگی آذربایجان شرقی با ابراز امیدواری از اینکه صنعت خودرو کشور توان تولید خودروهای برقی متناسب با نیاز میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور را به دست آورد، گفت: با توجه ویژه خودروسازان بزرگ کشور به تولید خودرو برقی؛ در آینده‌ای نزدیک شاهد بسترسازی و ایجاد زیرساخت‌های لازم در کشور هستیم و امیدوارم شرایط استفاده از این نوع محصولات در تمام اماکن گردشگری کشور فراهم شود.

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

آخرین اخبار