جستجو

رسانه اختصاصی صنایع و صنوف خودرویی

رسانه اهل فن

تفاوت‌های شوکه کننده بین لاستیک‌های ارزان‌قیمت و باکیفیت

به گزارش قطعات خودرو به نقل از پدال، لاستیک‌ها جزو مهم‌ترین بخش‌های یک خودرو هستند و به هیچ عنوان نباید کیفیت را فدای قیمت آن کرد و روی به استفاده از لاستیک‌های ارزان‌قیمت آورد. تست‌هایی که به تازگی انجام شده‌اند مؤید این نکته هستند و تفاوت شوکه کننده‌ای را بین مدل های ارزان‌قیمت و نمونه‌های باکیفیت نشان می‌دهند.

 

اگرچه درباره هیچ بخشی از خودرو نباید به استفاده از قطعات ارزان‌قیمت روی آورد اما گاهی اوقات بودجه یاری نمی‌کند و همین موضوع درباره لاستیک نیز صادق است.

 

در صورتی که بودجه محدودی داشته باشیم، کدام لاستیک می‌تواند کیفیتی نزدیک به برندهای سطح بالای بازار داشته باشد؟ مهم‌تر اینکه آیا لاستیک‌های ارزان‌قیمت ایمن هستند؟ کانال یوتیوب بررسی تایر به دنبال پاسخ به این پرسش‌ها بوده است.

 

ویدئوی منتشر شده توسط این کانال تست‌های مقایسه ۸ لاستیک ارزان‌قیمت را نشان می‌دهد. این لاستیک‌ها نانکانگ اکونکس NA1، داوانتی DX390، وینران R330، تامکت اسپرت سری ۱، کینگ میلر اسپرت ۱KM، تریانگل اسپرتکس TH201، مکسترک ماکسیموس M1 و دابل کوین DC99 نام دارند. همچنین باید گفت لاستیک کانتیننتال پریمیوم کانتکت ۷ نیز به عنوان سنگ محک برای برندهای ارزان‌قیمت در تست شرکت کرده‌ است.

 

 

مجری برنامه می‌گوید این تست نه تنها به دنبال یافتن بهترین لاستیک بوده بلکه عملکرد آنها با لاستیک‌های باکیفیت و سطح بالا را نیز مقایسه کرده است. تست موردبحث با ترمز در سطح خیس شروع می‌شود و کانتیننتال پریمیوم کانتکت ۷ به عنوان سنگ محک حضور دارد.

 

 

هشت لاستیک ارزان‌قیمت دیگر نیز پس از کانتیننتال تست می‌شوند و نتایج به دست آمده تفاوت‌های قابل‌توجهی را نشان می‌دهد. لاستیک‌های ارزان‌قیمت فاصله توقف طویل‌تری داشته و قابلیت پیش‌بینی کمتری را نشان می‌دهند و همین موضوع می‌تواند باعث تصادف شود.

تست بعدی به هندلینگ خودرو در سطح خیس مربوط می‌شود و بازهم نتایج نشان می‌دهند لاستیک کانتیننتال بهترین عملکرد را دارد و در رتبه دوم لاستیک تامکت قرار می‌گیرد. مجری این مقایسه اظهار می‌دارد تفاوت بین لاستیک باکیفیت و بهترین لاستیک ارزان‌قیمت کمتر از تفاوت بین بهترین و بدترین لاستیک ارزان‌قیمت بوده است. از نظر ارزش در برابر مبلغ پرداختی لاستیک نانکانگ وضعیت خوبی دارد اما از بیش فرمانی رنج می‌برد.

 

آج لاستیک کینگ میلر نیز از نظر فرمان پذیری در ابتدا عملکرد خوبی داشته اما جنس لاستیک به گونه‌ای است که نمی‌تواند انتظارات راننده از چسبندگی خودرو را برآورده سازد. لاستیک دابل کوین نیز بدترین عملکرد را داشته و موارد متعددی از کم فرمانی و بیش فرمانی را نشان داده است.

در نهایت مجری این مقایسه به اهمیت انتخاب لاستیک به خاطر ایمنی خودرو و سرنشینان اشاره می‌کند. تست‌های ترمز و هندلینگ در سطح خیس نشان می‌دهند که چرا باید لاستیک‌های باکیفیت را انتخاب کرد. افرادی که به دنبال خرید لاستیک نو هستند باید این نکته را بدانند که هیچ‌چیزی نمی‌تواند با ارزش‌تر از جان انسان باشد و به همین خاطر باید بهترین لاستیک‌ها را انتخاب کنند؛ اما یک سؤال هم ما از شما عزیزان می‌پرسیم: به نظر شما لاستیک‌های داخلی چه عملکرد و کیفیتی دارند؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

 

 

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

آخرین اخبار