جستجو

رسانه اختصاصی صنایع و صنوف خودرویی

رسانه اهل فن

راه‌اندازی خودروهای آفرود اورژانس برای خدمات‌رسانی در مناطق صعب‌العبور

به گزارش قطعات خودرو به نقل از خبرگزاری تسنیم از رشت، جعفر میعادفر ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در ساختمان مرکزی اورژانس 115 گیلان اظهار داشت: کار فوریت‌های پزشکی در استان‌های شمالی به‌‌دلیل جمعیت و مهمان‌پذیر بودن این استان‌ها با سختی بیشتری همراه است.

 

رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به فعالیت 74 پایگاه خدمات‌رسانی اورژانس در سطح گیلان گفت: 8 پایگاه دارای 2 آمبولانس هستند و نزدیک به 420 هزار تماس سال گذشته با سامانه 115 گیلان برقرار شد و همکاران ما در اسرع وقت اقدام به خدمات‌رسانی کردند.

 

میعادفر ابراز داشت: وضعیت کرونا در 6 ماه نخست سال گذشته جدی‌تر بود که با روی کار آمدن دولت سیزدهم و رشد واکسیناسیون، وضعیت بهتر شد؛ 19 شهید در دوران کرونا تقدیم کشور کردیم و 15 هزار نفر از کادر فوریت‌های پزشکی درگیر کرونا شدند که نشان می‌دهد همکاران ما در خط مقدم بودند.

 

وی با اشاره به انجام 106 هزار ماموریت توسط اورژانس گیلان در سال گذشته خاطرنشان کرد: ارائه مشاوره و خدمات توسط کادر تحصیل‌کرده و پرستار پس از تماس‌ها انجام خواهد شد و این مشاوره‌ها نیز از اتفاقات بد جلوگیری کرده و مانع مرگ و میر می‌شود.

 

رئیس سازمان اورژانس کشور برخی چالش‌های اورژانس در استان‌های شمالی از جمله استان گیلان را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: در استان گیلان به‌‌دلیل وضعیت جغرافیایی، بارندگی، مه‌گرفتگی و سایر موارد گاهاً نمی‌توان از اورژانس هوایی استفاده کرد و این چالش استان شمالی مانند گیلان است.

 

میعادفر از راه‌اندازی خودروهای آفرود اورژانسی برای خدمات‌رسانی در مناطق صعب‌العبور خبر داد و ابراز داشت: در حال حاضر خرید 500 دستگاه خودرو آفرود برای خدمات‌رسانی در مناطق صعب‌العبور در برنامه داریم.

 

وی با بیان اینکه 31 حادثه بحرانی همواره در سطح کشور تجربه می‌شود که 13 حادثه در طول سال تکرار می‌شود تصریح کرد: در ایام ابتدایی امسال نیز چند زلزله بالای 6 ریشتر را پشت سر گذاشتیم و در استان گیلان نیز به‌دلیل موقعیت جغرافیایی همواره با بحران برف و سیل مواجه هستیم.

 

میعادفر با اشاره به حادثه متروپل آبادان و خدمات‌رسانی اورژانس بلافاصله بعد از حادثه گفت: روزانه 79 حادثه پُرتلفات را در کشور تجربه می‌کنیم تا جایی‌که در سال 1400 روزانه 189 مصدوم فقط در حادثه پُرتلفات داشتیم و در حوزه تلفات ترافیکی نیز 17 هزار مرگ سالانه در کشور اتفاق می‌افتد.

 

رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به اهمیت مدیریت زمان برای اورژانس در شهرهای پر ترافیک ابراز داشت: توسعه اورژانس موتوری در کشور و گیلان یکی از برنامه‌های فوریت‌های پزشکی است و در حال حاضر 8 آمبولانس موتوری در رشت خدمات‌رسانی می‌کنند و توسعه آنها در دستور کار است.

 

وی مزیت‌های اورژانس موتوری را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: اورژانس موتوری موجب کاهش هزینه‌، افزایش سرعت رسیدن به محل حادثه و افرایش رضایت‌مندی عمومی می‌شود و فعلاً در 3 شهر بزرگ و پُرترافیک و مسافرپذیر گیلان از جمله رشت، لاهیجان و بندرانزلی اجرایی می‌شود.

 

میعادفر با اشاره به فرسودگی 3 هزار دستگاه آمبولانس در کشور گفت: در تلاش هستیم از طریق ریاست جمهوری، سازمان برنامه و سایر نهادها بخشی از نیازهای آمبولانس‌ها را امسال تامین و نوسازی کنیم و این اقدام در اثربخشی بیشتر خدمات‌رسانی‌ها و افزایش رضایت‌مندی موثر است.

 

وی افزود: امیدواریم اعتباراتی که در قانون بودجه پیش‌بینی شده به‌موقع در اختیار ما قرار بگیرد تا بتوانیم‌ در نوسازی آمبولانس‌ها اقدام کنیم البته نباید از کمک خیران در حوزه سلامت غافل شد و خیران می‌توانند در ساخت پایگاه و تامین آمبولانس به فوریت‌های پزشکی کمک کنند.

 

رئیس سازمان اورژانس کشور از انجام 4 میلیون و 700 هزار ماموریت توسط اورژانس سال گذشته در کشور خبر داد و بیان کرد: سامانه کشوری 190 آماده دریافت شکایات و انتقادات است و اگر کسی نقدی از پرسنل اورژانس و فوریت‌های پزشکی داشته باشد می‌تواند با این سامانه تماس بگیرد.

 

میعادفر با اشاره به اینکه ارائه آموزش‌های عمومی و مهارتی به‌صورت حضوری برای پرسنل فوریت‌های پزشکی در برنامه است ابراز داشت: المپیاد سراسری فوریت‌های پزشکی کشور نیز سوم و چهارم مردادماه امسال در تبریز برگزار می‌شود.

 

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

آخرین اخبار