جستجو

رسانه اختصاصی صنایع و صنوف خودرویی

رسانه اهل فن

گزینه‌های بازار برای خرید خودروهای اقتصادی + مشخصات خودرو

به گزارش قطعات خودرو به نقل از تجارت‌نیوز، خودروهای اقتصادی خودرویی‌های هستندکه مصرف سوخت پایین، هزینه استهلاک کم و بازار لوازم یدکی مناسب با قیمت ارزان داشته باشند.

 

به نقل از گجت‌نیوز، صنعت خودروسازی ایران توان تولید خودروهای لوکس و گران قیمت را ندارد. خودروهای مجهز و لاکچری که بعضا در خیابان‌های شهر دیده می‌شود یا وارداتی هستند یا مونتاژ شرکت‌های خصوصی. در هر صورت اغلب خودروهایی که آبی پوشان و نارنجی پوشان تولید و عرضه می‌کنند، در رده خودروهای اقتصادی و مقرون‌به‌صرفه قرار می‌گیرند.

 

مطالعه بیشترخودروهای اقتصادی بازار ایران

با وجود این که اغلب خودروهای بازار ایران اقتصادی محسوب می‌شوند، ولی باز هم قشر متوسط توانایی خرید آنها را ندارند و به همین دلیل باید به گزینه‌های محدود روی میز تن بدهند. خریداران ناچار به خرید محصولاتی بی‌کیفیت ولی ارزان قیمت هستند. انصاف نیست که خریدار با پرداخت هزینه‌های نسبتا هنگفت خودرویی بخرد که امکانات و مشخصات فنی خوبی ندارد.

 

 

به همین دلیل قصد داریم محصولاتی را معرفی کنیم که اقتصادی‌تر از سایر گزینه‌های داخل هستند و می‌توانید برای خرید روی آنها حساب باز کنید.

 

برای خرید یک خودروی اقتصادی که از هر لحاظی گزینه خوبی باشد باید هزینه‌های کم‌تولید و منطقی را در نظر گرفت. در بازار داخلی اغلب مشتریان برای این که خودرو بخرند سعی می‌کنند دنبال گزینه‌ای مقرون‌به‌صرفه باشند که هم استهلاک کمتری داشته باشد و هم هزینه‌های سرویس نگهداری و تعمیر آن کم باشد. خودرویی با این مشخصات اقتصادی محسوب می‌شود.

 

اولین مولفه‌ای برای خریداران خودروی اقتصادی مهم مصرف سوخت ترکیبی آن خودرو است. مورد بعدی که مدنظر تمامی مشتریان خواهد بود، قیمت قطعات و لوازم یدکی آن خودرو می‌باشد. به طور کلی مشتری که قصد خرید خودروی اقتصادی دارد بیش از آن که به امکانات رفاهی توجه کند به مشخصات فنی سالم و مناسب را در نظر می‌گیرد.

خودرو اقتصادی جک J5 – کرمان موتور

با محبوب‌ترین سدان‌های جک آشنا شوید

قیمت: ۲۵۰ الی ۳۵۰میلیون تومان

یکی از بهترین خودروهای صندوقدار در بازار ایران جک J5 است. این خودروی اقتصادی می‌تواند گزینه‌ای کم استهلاک محسوب شود. البته جک J5 را می‌توان جزو بهترین و به‌صرفه‌ترین خودروهای وارداتی به حساب آورد، اما قیمت آن در مقایسه با سایر محصولاتی که در ادامه آن‌ها را معرفی می‌کنیم، بیشتر است.

علت استهلاک پایین این خودرو، استفاده از قطعات محکم و با دوام در بدنه است که به‌طور کلی سایر هزینه‌ها را کاهش می‌دهد. شرکت کرمان موتور موفق شد به کمک شرکت پینین فارینا این محصول اقتصادی را روانه بازار کنند.

قیمت ۲۵۰ الی ۳۵۰میلیون تومانی جک جی ۵ در کنار مصرف سوخت پایین و استهلاک کم باعث شده مشتریان ایرانی خواهان آن باشند. نسخه دنده‌ای این محصول به طور ترکیبی تنها ۶.۶ لیتر بنزین در هر ۱۰۰ کیلومتر مصرف می‌کند. نسخه گیربکس نیز اتوماتیک آن ۷.۶ لیتر سوخت مصرف می‌کند.

از دیگر مولفه‌های مهمی که خریداران را جذب این خودرو می‌کند، طراحی ظاهری آن است. از نظر ایمنی، جک J5 در سطح مناسبی قرار دارد. این خودرو موفق شده از موسسه انکپ چین ۵ ستاره ایمنی دریافت کند. خودروی صندوقدار کرمان موتور مجهز به یک پیشرانه ۱٫۸ لیتری است که می‌تواند حداکثر قدرت ۱۴۰ اسب بخار و گشتاور ۱۶۵ نیوتن‌متر را تولید کند.

دیگر امکانات رفاهی این خودرو سیستم ترمز و کنترل پایداری جلو دیسکی دو جداره با قابلیت تهویه و خنک‌شونده و عقب دیسکی ABS و EBD، سیستم خودکار تهویه مطبوع، رینگ ۱۶ اینچی اسپرت آلومینیومی، چراغ‌های هالوژنی جلو و عقب، صندلی جلو با قابلیت تنظیم در ۸ جهت، آینه‌های جانبی دارای گرم‌کن، اخطاردهنده فشار باد لاستیک‌ها، کنترل سیستم صوتی از روی فرمان و سانروف اشاره کرد.

خودرو اقتصادی ساینا – سایپا

ساینا

قیمت: ۱۹۰ الی ۱۹۸میلیون تومان

گروه خودروسازی سایپا به نسبت رقیب قدرتمند داخلی خود، ایران خودرو، محصولات اقتصادی و مقرون‌به‌صرفه بیشتری دارد. یکی از بهترین خودروهایی که می‌توان در رده اقتصادی و ارزان قیمت نام برد، سایناست. این محصول دارای تیپ‌های مختلفی در بازار است و در دو نوع دنده‌ای و اتوماتیک راهی بازار می‌شود.

ساینا معمولی مجهز به یک پیشرانه ۱.۵ لیتری است که می‌تواند قدرت ۸۷ اسب بخار و گشتاور ۱۲۸ نیوتن‌متر را تولید کند. سیستم انتقال قدرت در این خودروی اقتصادی گیربکس دستی ۵ سرعته یا گیربکس اتوماتیک ۴ سرعته است. ساینا قادر است تنها در عرض ۱۴ ثانیه از سکون مطلق به سرعت صد کیلومتر بر ساعت برسد.

از نظر میزان سوختی که این خودرو صندوقدار مصرف می‌کند، ساینا نسبت به رقبای خود برتری معمولی و یکسانی دارد و در هر ۱۰۰ کیلومتر حدود ۸ لیتر بنزین مصرف می‌کند. یکی از مهم‌ترین معایبی که می‌توان برای ساینا در نظر گرفت، وزن زیاد و ابعاد بزرگ آن است. همین عوامل باعث می‌شوند جلوی شتاب خودرو گرفته شود و سرعت و چالاکی آن از بین برود.

طراحی ظاهری این خودروی اقتصادی از گروه سایپا جوان‌پسند و مناسب ارزیابی می‌شود. برعکس خودروهایی مثل رنو ال ۹۰ و پراید مجهز به یک‌سری امکانات رفاهی خواهد بود. قیمت این خودرو هم‌اکنون حوالی ۱۹۰ تا ۱۹۸میلیون تومان است. از جمله امکانات رفاهی می‌توان به سنسور پارک دنده عقب، سیستم تهویه مطبوع، آینه‌های جانبی با تنظیم برقی، گرم‌کن شیشه عقب و نمایش دمای محیط بیرون اشاره کرد.

خودرو اقتصادی رنو ال ۹۰ – ایران خودرو

ال ۹۰

قیمت: ۲۵۰ الی ۳۵۰میلیون تومان

کلاس خودرویی ال ۹۰ صندوقدار است، ولی طراحی نسبتا متفاوتی با خودروهای صندوقدار معمول بازار دارد. رنو L90 جزو خودروهای اقتصادی است که هم بدنه محکم و استواری دارد و هم از نظر هزینه‌ها و مصرف سوخت مناسب و مقرون‌به‌صرفه ارزیابی می‌شود. همان‌طور که می‌دانید خودروی مستحکم و با دوام در درازمدت هزینه‌های کمتری روی دوش مشتریان خواهد گذاشت.

علاوه بر ایران خودرو، دو شرکت خودروسازی سایپا و پارس خودرو اقدام به مونتاژ نمونه‌های دیگری از رنو ال ۹۰ کرده‌اند. تندر ۹۰ مجهز به یک پیشرانه ۱.۶ لیتری است که می‌تواند حداکثر قدرت ۱۰۵ اسب بخار را تولید کند. نیروی این موتور ۱۶ سوپاپه از طریق یک گیربکس ۵ سرعته دستی یا ۴ سرعته اتوماتیک به محور جلو منتقل می‌شود.

بر اساس ارزیابی‌های به عمل آمده از L90، در عرض ۱۰ تا ۱۱ ثانیه می‌تواند از صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت برسد. مصرف سوخت این خودرو به‌صورت ترکیبی شبیه خودروی تیبا و در هر ۱۰۰ کیلومتر حدود ۷ لیتر بوده است. همچنین استحکام بالای بدنه و شاسی‌ها باعث شده رنو ال ۹۰ از امنیت کافی برخوردار باشد و از موسسه ENCAR سه ستاره از مجموع ۵ ستاره را دریافت کند.

خودروی صندوقدار مذکور که توسط آبی پوشان جاده راهی بازار شده دارای تیپ‌های مختلفی است و هر یک از تیپ‌ها از لحاظ دارا بودن یک‌سری امکانات رفاهی با دیگری متفاوت هستند. این خودرو در نمونه‌های دست دوم و کارکرده هم طرفداران خاص خود را دارد. از جمله امکانات رفاهی ال ۹۰ می‌توان به سیستم شیشه با بالابر برقی و عقب سیستم روشنایی مه‌شکن در عقب و تنظیم زاویه نور چراغ‌های جلو از داخل به علاوه سیستم تهویه مطبوع اشاره کرد.

 

 

 

 

 

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

آخرین اخبار