درآمد ایران‌خودرو از فروش خودرو بی‌کیفیت است!

به گزارش قطعات خودرو به نقل از اقتصاد آنلاین، بعد از انتشار گزارش ماهانه عملکرد صنعت خودرو، مشخص شد که فروش لیدر این گروه یعنی ایران‌خودرو رشد چشم‌گیری را تجربه کرده است؛ به طوری که درآمد فروش شرکت بیشتر از مجموع دو ماه گذشته خود و حتی بیشترین فروش شرکت در دو سال گذشته بوده است.

انتشار گزارش عملکرد ماهانه ایران‌خودرو، به تعبیری، تقابل اشک‌ها و لبخندها است. چرا که از طرفی رکورد فروش شرکت با اختلاف قابل توجهی جابه‌جا شد اما از طرفی دیگر این افزایش درآمد عمدتا ناشی از فروش لوازم و قطعات بوده است؛ به طوری که قریب به ۵۰ درصد حجم فروش این ماه، از همین منبع تامین شده است. همین امر گویا کیفیت محصولات تولیدی شرکت را به خوبی نشان میدهد؛ میزان صدمات جانی ناشی از تصادفات جاده‌ای، مقایسه فروش قطعات ایران‌خودرو با خودروسازان مطرح جهان و در آخر میزان رضایت مندی مشتریان، همه و همه میتواند بازگو فروش خرداد ماه ایران خودرو باشند. حال وقتی که درآمد فروش یک خودرو برای شرکت مساوی با درآمد فروش دو خودرو است سوال اینجاست که انگیزه خودروساز از تولید خودرو با کیفیت چه میتواند باشد؟ وقتی که به علت انحصار، مصرف کننده مجبور به خرید خودرو داخلی است و خودروساز از فروش تمام محصولات خود مطمئن است.

در ادامه شما میتوانید تمام شرکتهای مورد بررسی را به تفکیک فروش داخلی و صادراتی و همچنین چرایی کاهش یا افزایش درآمد فروش آنهارا ملاحظه بفرمایید تا تصمیم‌گیری بهینه تری برای سرمایه‌گذاری خود اتخاذ فرمایید. جایی که خودرو، خپارس و خدیزل بیشترین میزان فروش دو سال اخیر خود را تجربه کردند.

۱. شرکت ایران خودرو (خودرو) در خرداد ماه به درآمد فروش ۳۳۷۰۰ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۱۳۴% افزایش پیدا کرده است. علت اصلی آنرا میتوان به فروش قطعات و لوازم اشاره کرد. حجم فروش قطعات از کل فروش ماه گذشته بیشتر بوده است. همچنین نرخ فروش محصولات این شرکت افزایش پیدا کرده‌است (پژو ۹٪، دنا ۶٪ و رانا ۱۶٪). رکورد فروش شرکت در دو سال گذشته!

فروش ماهانه خودرو

۲. شرکت ایرانی تولید اتومبیل (سایپا) (خساپا) در خرداد ماه به درآمد فروش ۷۱۹۱ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن تغییر چندانی را تجربه نکرده است.

فروش ماهانه خساپا

۳. شرکت ایران خودرو دیزل (خاور) در خرداد ماه به درآمد فروش ۵۰۰۰ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته ۲۴٪ افزایش داشته است. از علت آن میتوان به رشد ۱۳٪ نرخ فروش محصولات شرکت (ون و کامیون سنگین) اشاره کرد. همچنین حجم فروش شرکت نیز۱۳٪ رشد داشته است.

فروش ماهانه خاور

۴. شرکت پارس خودرو (خپارس) در خرداد ماه به درآمد فروش ۲۶۸۱ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۲۶% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۱۰% مقدار فروش آن اشاره کرد. همچنین نرخ فروش محصول شرکت (گروه ۲۰۰Q) ۱۸ درصد رشد داشت. رکورد فروش شرکت در دو سال گذشته!

فروش ماهانه خپارس

۵. شرکت زامیاد (خزامیا) در خرداد ماه به درآمد فروش ۲۵۳ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۹۴% کاهش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به کاهش ۹۴% مقدار فروش آن اشاره کرد.

فروش ماهانه خزامیا

۶. شرکت بهمن دیزل (خدیزل) در خرداد ماه به درآمد فروش ۱۹۷۵ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۳۹% افزایش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به افزایش ۲۱ و ۲۷ درصدی نرخ فروش محصولات شرکت (کامیونت ۶تن و مینی باس) اشاره کرد. رکورد فروش شرکت در دو سال گذشته!

فروش ماهانه خدیزل

۷. شرکت سایپا دیزل (خکاوه) در خرداد ماه به درآمد فروش ۶۴۰ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته آن ۱۶٪ کاهش پیدا کرده است. از علت آن میتوان به کاهش ۱۶ و ۶ درصدی نرخ فروش محصولات شرکت (کامیونت  و کامیون سنگین) اشاره کرد.

فروش ماهانه خکاوه

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *