جستجو

رسانه اختصاصی صنایع و صنوف خودرویی

رسانه اهل فن

رانندگی با چراغ روشن بنزین خطرناک است؟

به گزارش قطعات خودرو به نقل از اقتصاد آنلاین، یک راننده همیشه آرزو دارد در سفرها، هیچ‌گاه شاهد روشن شدن چراغ های اضافی نباشد! این چراغ‌ها که در صفحه پشت آمپر ظاهر می‌شود، هرکدام نشان از یک عارضه در خودرو دارند. علاوه بر چراغ‌ های کمربند و لامپ‌ها، سایر چراغ‌ها نگران‌کننده هستند.

 

اما شاید از همه دلهره‌آورتر چراغ بنزین باشد و برای افرادی که حوصله مراجعه منظم به پمپ‌بنزین را ندارند، شاید تا مراجعه و انجام سوخت‌گیری، چالش این‌که هرلحظه ممکن است بنزین تمام شود دائماً ذهن راننده را خسته کند. حال اگر بخواهیم بررسی کنیم که خودروها از ابتدای روشن شدن چراغ چه میزان پیمایش دارند، می‌توانیم این دلهره را کاهش دهیم.

 

اگر بخواهیم یک استاندارد کلی در مورد زمان روشن شدن چراغ به دست بیاوریم، می‌توانیم به استانداردهای ارائه‌شده بین‌المللی اشاره‌کنیم. بر اساس بررسی بیش از 40 خودرو و محاسبه میزان باقی‌مانده بنزین در باک آن‌ها، مشخص شد متوسط بنزین باقی‌مانده در باک خودروهای خارجی به‌صورت متوسط 2.6 گالن است. اگر بخواهیم این عدد را به لیتر تبدیل کنیم، می‌بایست آن را در 3.78 ضرب کنیم که شاهد عددی در حدود 9.8 لیتر خواهیم بود.

 

اگر در باک خودرو شما 9.8 لیتر بنزین باقی‌مانده باشد، می‌بایست مصرف سوخت خودروتان را با آن بررسی کنید. در زیر به بررسی 4 خودرو متفاوت می‌پردازیم. البته می‌بایست به‌صورت پیش‌فرض استفاده از خودرو را در حالت رانندگی بدون ترافیک در نظر بگیریم.

 

پراید: این خودرو به دلیل مصرف حدود 6.5 در مصارف شهری و شرایط بدون ترافیک می‌تواند با بنزین باقی‌مانده از لحظه روشن شدن چراغ، در حدود 130 کیلومتر را بپیماید.

 

پژو 206: مهمان قدیمی ایران خودرو که حدوداً 16 سال است در این شرکت تولید می شود، با متوسط مصرف 8.9 در مصارف شهری، از لحظه روشن شدن چراغ بنزین می‌تواند در حدود 109 کیلومتر را بپیماید.

 

رنو کولئوس: این محصول رنو که جدیداً با ظاهری بسیار زیبا و فاخر به بازار آمده است، با مصرف 11.8 در شهر، می‌تواند از لحظه روشن شدن چراغ، در حدود 80 الی 85 کیلومتر را بپیماید.

 

سوزوکی ویتارا: این شاسی‌بلند ژاپنی خوش‌ آوازه می‌تواند با مصرف 12.5 لیتر در هر 100 کیلومتر، حدود 80 کیلومتر را بپیماید.

 

پس چندان نگران تمام شدن بنزین نباشید. زیرا حتی اگر در ترافیک شدید هم بمانید، تقریباً می‌توانید به اولین پمپ‌بنزین در 40 کیلومتری خود مراجعه کنید و سوخت‌گیری کنید. 40 کیلومتر دورتر به این معنی است که شما در شهری مانند تهران، می‌توانید از یک سمت شهر به سمت دیگر بروید و در انتها با خودرو روشن سوخت‌گیری کنید.

 

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

آخرین اخبار