به گزارش قطعات خودرو به نقل از دنیای اقتصاد، ماسک، ثروتمندترین مرد جهان، پس از فروش بخشی از سهام خود در تسلا، حدود ۲۰میلیارد دلار پول نقد داشت و طبق محاسبات رویترز، باید دو تا سه میلیارد دلار اضافی برای تامین مالی معامله توییتر جمعآوری میکرد. آخرین فروش سهام در حالی انجام شده که تحلیلگران انتظار داشتند ماسک سهام اضافی تسلا را بفروشد.
براساس گزارش رویترز، ماسک در ماههای آوریل و اوت مجموعا ۴/ ۱۵میلیارد دلار از سهام تسلا را فروخت اما گفته بود فروش دیگری برنامهریزی نشده است. با آخرین فروش، ارزش کل سهام تسلا فروختهشده توسط ماسک از زمانی که او در ماه آوریل سهام خود در توییتر را فاش کرد، به نزدیک به ۲۰میلیارد دلار میرسد.
تسلا تقریبا نیمی از ارزش بازار خود را از دست داده و دارایی خالص ماسک از وقتی در ماه آوریل برای توییتر پیشنهاد داد، ۷۰میلیارد دلار کاهش یافته است. همزمان با انتشار این خبر اما شرکت خودروسازی تسلا ۴۰ هزار خودروی آمریکایی را به دلیل از دست دادن احتمالی سیستم کمکی فرمان فراخوان کرد. تسلا در حال فراخوان بیش از ۴۰هزار خودروی مدل S و مدل X مدل ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ است که ممکن است هنگام رانندگی در جادههای ناهموار یا پس از برخورد به دستانداز، دستیار فرمان الکتریکی را از دست بدهند.
مقامات این شرکت گفتند از دست دادن کمکفرمان میتواند خطر تصادف را افزایش دهد. این مشکل با یک بهروزرسانی نرمافزاری ایجاد شد که هدف آن بهبود فرمان بود. تسلا که بیش از ۳۰۰ هشدار برای این مشکل دریافت کرده است، تصمیم گرفت خودروهای آسیبدیده را در ۲۵ اکتبر به طور داوطلبانه فراخوان کند. تسلا گفت ۳۱۴ هشدار خودرو را برای این وضعیت در میان خودروهای آمریکایی شناسایی کرده که ممکن است به فراخوان مربوط باشد، اما گفت از جراحات یا مرگهای مرتبط با این وضعیت بیاطلاع است. تسلا ۱۷ کمپین فراخوان را در سال ۲۰۲۲ منتشر کرده است که ۴/ ۳میلیون خودرو را پوشش میدهد. اکثر آنها برای مشکلات نسبتا جزئی هستند که میتوانند با بهروزرسانی نرمافزار برطرف شوند. براساس گزارش رویترز، سهام این شرکت در سال جاری نیمی از ارزش خود را از دست داده و پس از تصاحب ماسک در توییتر، ۱۲درصد کاهش یافته است.