بهادری جهرمی تصریح کرد: در ابتدای دولت بیش از ۱۷۰هزار خودروی ناقص و نیمه‌کاره در پارکینگ‌ها مانده بود. یکی از محورهای دستور رئیس‌جمهور کاهش خودروهای انباشت‌شده بود که هم‌اکنون به حد خوبی کاهش یافته و در حالت استانداردی قرار گرفته است. وی در مورد هدف رشد ۵۰درصدی تولید خودرو ادامه داد: افزایش ظرفیت تولید با رشد بیش از ۴۰درصدی در سال ۱۴۰۱از مرز یک‌میلیون و ۳۴۷هزار خودرو گذشت و در سال اول برنامه دولت محقق شد و در سال ۱۴۰۲ هم برنامه دولت به صورت کامل محقق می‌شود.

 

سخنگوی دولت افزود: برای ارتقای کیفیت، تولید خودروهای تیبا، سمند، ۴۰۵ و تیبا ۲ متوقف شد و خودروهای جدیدی که استانداردهای بالاتری دارند مثل شاهین، تارا و اطلس، افزایش تولید دارند. وی در مورد تولید خودروهای برقی گفت: با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های خودروسازی تولید خودروهای برقی به مرحله اجرایی رسیده است و ایستگاه‌های شارژ برقی هم در برخی نقاط در حال افتتاح هستند.

 

بهادری جهرمی در مورد واردات خودرو اظهار کرد: آیین‌نامه واردات خودرو پارسال در دولت تصویب شد و برخی رفت‌وبرگشت‌ها نیز داشته است تا در آیین‌نامه نهایی اصلاحات لازم انجام شود که در حال پیگیری است. سخنگوی دولت در مورد عرضه خودرو هم گفت: در سامانه یکپارچه شفافیت و نظارت کافی وجود دارد و امکان ارائه خودرو خارج از این سامانه مقدور نیست و نظارت موثری بر این شیوه عرضه وجود دارد.

 

 

هرچند این سامانه نیازمند اصلاحات و ارتقاهایی است. وی با بیان اینکه خروج خودروهای فرسوده مراحل مقدماتی پیگیری شد، گفت: اقداماتی در فاز اجرایی صورت گرفت، اما نیازمند این است که هم خودروسازان آماده عرضه باشند و هم صلاحیت خریداران احراز شود تا دچار اتفاقات تلخ گذشته نشویم.