به گزارش ایسنا، کارلوس تاوارس، تاکید کرد: اگر هند با پایگاه تامین‌کننده ارزان‌قیمت خود بتواند تا پایان سال ۲۰۲۳ به اهداف کیفیت و هزینه شرکت دست یابد، می‌تواند راه را برای صادرات خودروهای الکتریکی به بازارهای دیگر باز کند. تاوارس به خبرنگاران گفت: هنوز اروپا قادر به تولید خودروهای برقی مقرون‌به‌صرفه نیست.

 

بنابراین فرصت بزرگ برای هند این است که بتواند خودروهای کوچک برقی را با قیمتی مقرون‌به‌صرفه بفروشد و سودآوری داشته باشد.

 

استلانتیس سرمایه‌گذاری هنگفتی روی خودروهای برقی می‌کند و قصد دارد ده‌ها مدل الکتریکی را در دهه آینده به تولید برساند؛ اما تاوارس ماه گذشته عنوان کرد خودروهای برقی با باتری مقرون‌به‌صرفه، طی شش سال آینده تولید خواهند شد.

 

او در اولین سفر خود به هند از زمان تصدی سمت مدیرعاملی استلانتیس گفت این شرکت هنوز در حال کار روی طرحی در رابطه با صادرات خودروهای برقی از این کشور بوده و هنوز هیچ تصمیمی نگرفته است.

 

شرط‌بندی احتمالی تاوارس روی هند پس از آن صورت می‌گیرد که خودروسازان آمریکایی – فورد و جنرال موتورز – بعد از شکست در کسب درآمد و شکستن سلطه سوزوکی موتور ژاپن و هیوندای موتور کره‌جنوبی، از چهارمین بازار خودروی بزرگ جهان خارج شدند.

 

از طرفی، سازندگان خودروهای برقی چینی نیز در حال هجوم به اروپا هستند.

 

تاوارس گفت: تنش فزاینده‌ای بین چین و دنیای غرب وجود دارد و این موضوع پیامدهایی از نظر تجاری خواهد داشت و قدرتی که بهترین موقعیت را برای استفاده از این فرصت دارد، آشکارا هند است. بر اساس گزارش رویترز، هند جایی است که استلانتیس برندهای جیپ و سیتروئن خود را به فروش می‌رساند، اما تاوارس گفت این شرکت به دنبال حجم نیست و در عوض می خواهد سودآوری را افزایش دهد. این شرکت قصد دارد یک مدل الکتریکی از خودروی کامپکت سیتروئن C۳ را در اوایل سال آینده در هند عرضه کند.