جستجو

رسانه اختصاصی صنایع و صنوف خودرویی

رسانه اهل فن

گرانی ارز موتور رشد قیمت خودروها را روشن کرد| کدام خودروها گران شدند؟

به گزارش قطعات خودرو به نقل از بازار؛ گرانی نرخ ارز طی روزهای گذشته سایه افزایش قیمت خودروها به تمام محصولات افکنده است، خودرو در کشور به عنوان کالا «سرمایه ای» شناخته می شود، کالای که نسبت به سایر محصولات موجود در بازار حساسیت بیشتری نسبت به نوسان نرخ ارز دارد.

 

 

شکاف قیمتی میان بازار و کارخانه منجربه افزایش تقاضا کاذب خودرو در بازار کشور شده است که به تبع آن افزایش قیمت را برای مشتریان حقیقی ایجاد می کند. رفتار خریداران خودرو با هدف مصرف یا سرمایه گذاری در بازار کشور «هیجانی» بوده و این مساله سوخت گرانی را بیشتر از گذشته می کند.

 

 

هرچند که برخی از شرکت های خودروساز به زعم کارشناسان به دنبال ایجاد بازار سازی برای گرانی محصولات خود هستند، البته عدم واردات خودرو به کشور نیز التهاب افزایش قیمت را بیشتر کرده است. در ادامه به بررسی قیمت خودروها در بازار آزاد خواهیم پرداخت:

جی۷ اواخر هفته گذشته یک میلیارد و ۲۷۰ میلیون تومان در بازار آزاد معامله می شد، اما امروز قیمت این خودرو به بیشتر از یک میلیارد و ۲۸۰ میلیون تومان رسیده است

تازه وارد گران

کرمان خودرو به تازگی یکی از محصولات جدید خود یعنی جی۷ را راهی بازار کرده است، این خودرو با طراحی متفاوت از سایر سدان های موجود در بازار کشور توانسته نظر مشتریان را تغییر دهد. جی۷ اواخر هفته گذشته یک میلیارد و ۲۷۰ میلیون تومان در بازار آزاد معامله می شد، اما امروز قیمت این خودرو به بیشتر از یک میلیارد و ۲۸۰ میلیون تومان رسیده است. پارامترهای بازار نشان می دهد به دلیل نبود تنوع در کلاس سدان، این خودرو طی روزهای آینده با جهش قیمتی دیگری نیز همراه خواهد شد. هرچند که افزایش ۱۰ میلیون تومانی قیمت برای یک خودرو چینی تازه وارد به بازار کشور، منطقی نیست.

گرانی ارز موتور رشد قیمت خودروها را روشن کرد| کدام خودروها گران شدند؟

دنا در تیپ معمولی اواخر هفته گذشته با قیمت ۴۳۵ میلیون تومان در بازار آزاد معامله می شد، ولی امروز قیمت این خودرو بیشتر از ۴۴۰ میلیون تومان شده است

دنا معمولی ۵ میلیون گران شد

دنا یکی از سدان های پر فروش گروه صنعتی ایران خودرو محسوب می شود، این خودرو به دلیل قدرت بالای موتور یکی از گزینه های اصلی مشتریان برای خرید است. دنا در تیپ معمولی اواخر هفته گذشته با قیمت ۴۳۵ میلیون تومان در بازار آزاد معامله می شد، ولی امروز قیمت این خودرو بیشتر از ۴۴۰ میلیون تومان شده است. گرانی این خودرو طی روزهای گذشته به دلیل افزایش نرخ ارز و تمایل بیشتر مشتریان به خرید این سدان است. البته سیاست های دستوری اشتباه منجربه قربانی شدن خودروساز در بازار آزاد شده است.

گرانی ارز موتور رشد قیمت خودروها را روشن کرد| کدام خودروها گران شدند؟

پژو پارس مجهز به موتور تی یو۵ اواخر هفته گذشته با قیمت ۴۳۰ میلیون تومان در بازار آزاد معامله می شد. ولی این خودرو امروز قیمتی بیشتر از ۴۴۰ میلیون تومان دارد

پارس هم قیمت دنا

پژو پارس یکی از سدان های لوکس گروه صنعتی ایران خودرو محسوب می شود، علیرغم حضور طولانی این محصول در بازار کشور، همچنان مشتریان تمایل به خرید این خودرو دارند. پژو پارس با موتور تی یو۵ یکی از گزینه های اصلی مشتریان برای خرید خودرو است، پژو پارس مجهز به موتور تی یو۵ اواخر هفته گذشته با قیمت ۴۳۰ میلیون تومان در بازار آزاد معامله می شد. ولی این خودرو امروز قیمتی بیشتر از ۴۴۰ میلیون تومان دارد. رشد ۱۰ میلیون تومانی قیمت این خودرو طی چهار روز گذشته نشان می دهد که در هفته جاری روند صعودی قیمت برای این محصول وجود دارد. هم قیمتی دنا معمولی با پژو پارس در بازار نشان می دهد که مشتریان با هوش هیجانی اقدام به خرید خودرو می کنند.

گرانی ارز موتور رشد قیمت خودروها را روشن کرد| کدام خودروها گران شدند؟

کوییک اتوماتیک اواخر هفته گذشته قیمت ۳۰۸ میلیون تومانی داشت، اما امروز قیمت این خودرو به بیشتر از ۳۱۲ میلیون تومان رسیده است

کوییک اتومات ۴ میلیون تومان گران شد

کوییک اتوماتیک پلاس لقب ارزان ترین خودرو دنده اتومات کشور در نسخه صفر کیلومتر را با خود به یدک می کشد. کوییک اتوماتیک اواخر هفته گذشته قیمت ۳۰۸ میلیون تومانی داشت، اما امروز قیمت این خودرو به بیشتر از ۳۱۲ میلیون تومان رسیده است. گرانی ۴ میلیون تومانی کوییک اتومات نشان از آن دارد که در هفته جاری باید منتظر افزایش قیمت این خودرو با شیب ملایم بود. هرچند که این افزایش قیمت خودروها ناشی از بازارسازی سودجویان برای افزایش کسب سود بیشتر است.

گرانی ارز موتور رشد قیمت خودروها را روشن کرد| کدام خودروها گران شدند؟

گرانی چهار خودرو پر فروش و تازه وارد به بازار نشان از آن دارد که نوسان نرخ ارز ابتدا بازار خودرو را تحت تاثیر قرار داده سپس منجربه افزایش سایر محصولات می شود. شاید بهتر باشد دولت سیزدهم با واردات خودرو در تیراژ بالا بازار را کنترل و منجربه تعدیل قیمت ها شود. هرچند که وزارت صمت تاکنون در کاهش قیمت ها ناموفق عمل کرده است.

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

آخرین اخبار