به گزارش قطعات خودرو به نقل از خودرو بانک، به غیر از خطر بالقوه ترکیدن لاستیک و واژگونی احتمالی خودرو، بدترین ایراد استفاده از تایرهای ضعیف این است که در مدت کوتاهی فرسوده شده و شما را وادار به خرید تایرهای جدید میکنند. پس بهتر است از همان ابتدا به سراغ تایرهای بیکیفیت و ارزانقیمت نروید.
صدها برند مختلف در سراسر دنیا وجود دارند که تولیدکننده تایر هستند، ولی تمام آنها محصولات باکیفیتی را به بازار عرضه نمیکنند. لاستیکهای ارزانقیمت معمولا از کیفیت بالایی برخوردار نیستند.
تنها چیزی که بین جاده و خودرو قرار میگیرد، تایر است. به همین خاطر توصیه میشود برای امنیت خود و خانوادهتان حتماً از لاستیکهای باکیفیت روی چرخهای ماشین استفاده کنید.لاستیک بی کیفیت
بنابراین گول آفرها و قیمتهای جذاب را نخورید و تنها به سراغ تایرهای متعلق به تولیدکنندگان معروف بروید.
6 مورد از بدترین برندهای تایر 2022
1- چائویانگ (Chaoyang)
2- گودراید (Good Ride)
3- وستلیک (Westlake)
4- اِی کا اِس (AKS tires)
5- تلوراید (Telluride)
6- کامپس (Compass tires)
این شش برند، همگی چینی هستند. بسیاری از سازندگان چینی یک نوع تایر را با برندهای مختلف به بازار عرضه میکنند. یکی از این تولیدکنندههای بزرگ، شرکت لاستیک هانگزو است که ارزانترین تایرها را بدون بازرسی ایمنی، در دسترس خریداران قرار میدهد.
بد نیست بدانید که شرکتهای چینی هر سال حدود 65 میلیون تایر را در سراسر دنیا توزیع میکنند. بنابراین ارزانترین تایرهای موجود در بازار به احتمال زیاد ساخت چین هستند و کیفیت آنها از همه بدتر است، البته در این بین موارد استثنایی مثل برخی محصولات Sailun یافت میشود.