جستجو

رسانه اختصاصی صنایع و صنوف خودرویی

رسانه اهل فن

داغ ترین مقایسه خودرویی | دیگینیتی بخریم یا لاماری؟

به گزارش قطعات خودرو به نقل از تجارت‌نیوز، در حاضر بازار کشور به جولانگاهی برای خودروهای چینی تبدیل شده است. خودروهای چینی به نوبت و به دست شرکت‌های خودروسازی ایرانی تولید و به بازار کشور عرضه می‌شود. لاماری و دیگینیتی از جمله آنها هستند.

 

دو شرکت خودروسازی بهمن موتور و آرین پارس موتور از تولیدکنندگان خودروهای چینی در داخل ایران محسوب می‌شوند. دو خودروی لاماری ایما و دیگنیتی پرایم نیز از محصولات جدید این دو شرکت خودروسازی هستند. تفاوت قیمتی این دو محصول چقدر است؟

 

قیمت لاماری و دیگنیتی

با توجه به اینکه لاماری در دومین طرح فروش خود با ۹۰ میلیون تومان افزایش قیممت همراه شد، قیمت آن در کارخانه به یک میلیارد و ۷۹ میلیون تومان رسید. اما قیمت این خودرو در بازار هنوز افزایشی نداشته و به قیمت ۹۹۰ میلیون تومان در بازار آزاد خرید و فروش می‌شود.

 

اما خودروی دیگنیتی پرایم در حال حاضر بر اساس آگهی‌ها و قیمت‌های ثبت شده سایت دیوار به قیمت یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان در بازار کشور خرید و فروش می‌شود. یعنی این دو خودرو چیزی حدود ۳۰۰ میلیون تومان تفاوت قیمت دارند.

 

بررسی سطح کیفی

دو خودروی لاماری ایما و دیگنیتی پرایم در چه سطح کیفی قرار دارد؟

 

لاماری ایما

خودروی لاماری ایما دارای موتور ۱۵۰۰ سی.سی توربور جی دی آی با خروجی ۱۹۵ اسب بخارو گیربکس ۷ سرعته دوال کلاچ است.

 

مصرف سوخت این کراس اوور در شرایط استاندارد ۷٫۵لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر است. در شرایط ترکیبی این مصرف سوخت به ۶٫۶ لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر می‌رسد.

 

دیگنیتی پرایم

خودروی دیگنیتی با ظاهری تهاجمی و سقفی شیب‌دار توسعه یافته و در داخل کابین هم غربیلک فرمان D-Cut اسپرت به چشم می‌خورد. خودروی دیگنیتی طول کلی ۴۶۸۵ میلیمتر، عرض ۱۸۶۵ میلیمتر، ارتفاع ۱۶۴۵ میلیمتر و فاصله بین دو محور ۲۷۹۰ میلیمتر دارد که با تمامی تجهیزات خود، وزنی حدوداً ۱۵۷۰ کیلوگرمی دارد و برای حرکت دادن آن یک پیشرانه ۱٫۵ لیتری توربوشارژر نیاز است.

 

برای تامین نیروی مورد نیاز این خودروی بیش از ۱٫۵ تنی، پیشرانه چهار سیلندر ۱٫۵ لیتری مورد استفاده قرار گرفته است که به لطف استفاده از توربوشارژر می‌تواند خروجی قدرت ۱۴۸ اسب بخاری در محدوده ۵۶۰۰ دور بر دقیقه و خروجی گشتاور ۲۲۰ نیوتن متری در محدوده ۱۸۰۰ دور بر دقیقه تولید کند. باتوجه به جعبه دنده اتوماتیک CVT نصب شده بر روی دیگنیتی، پیشرانه توربوشارژر دیگنیتی می‌تواند مصرف سوخت ۱۰٫۴ لیتری در شهر، مصرف سوخت ۵٫۴ لیتری خارج از شهر و به صورت ترکیبی، مصرف سوخت ۷٫۵ لیتری به ازای کارکرد ۱۰۰ کیلومتری داشته باشد.

 

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

آخرین اخبار