به گزارش قطعات خودرو به نقل از تجارتنیوز، سردار سيد تيمور حسينى در خصوص قیمتگذاری دستوری خودروسازان اظهار كرد: به هیچ عنوان قیمتگذاری دستوری خودروها نباید بر روی کیفیت آنها تاثیر گذار باشد. قیمتگذاری دستوری به چه معناست؟
به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، جانشین رئیس پلیس راهور فراجا عنوان كرد: باعث تعجب است که یک بخشی بیش از چهار دهه انحصار مطلق را در اختیار داشته و با هر شکل و هر کیفیتی محصول را تولید کرده و فروخته است و امروز میگوید با هزاران میلیارد ضرر انباشته مواجه باشد، به همین دلیل است که بنده به هیچ عنوان این ادعای آنان را نمیپذیرم اما در کنار به این موضوع اعتقاد دارم که هر تولید کنندهای باید یک آنالیز درست و جامعی از هزینههای خود تهیه کند و در یک فضای رقابتی آزاد این آمار را اعلام کند
وى ادامه داد: من بارها اعلام کردهام که مگر میشود در کشور شخصی و یا ارگانی مخالف پیشرفت صنعت خودروی کشور و ضررهای مالی هنگفت شود؟ برای مثال به آنها گفتم شما قیمت پژو ۲۰۶ را یک میلیارد اعلام کنید و در کنارش واردات خودرو را آزاد کنید تا این دو در کنار هم در یک بازار رقابتی حضور داشته باشید آنوقت شما ملاحظه خواهید کرد که آیا برای همان ۲۰۶ هم کسی حاضر میشود 300 میلیون تومان پرداخت کند؟
جانشين رئیس پليس راهور فراجا افزود: پلیس تنها مجاز به ورود در مسائلی است که مرتبط با ایمنی خودروها باشد، ما به دفعات دیدهایم در سوانح و تصادفات ایربگ خودرویی باز نشده و یا اگر عمل کرده است اما باز هم در آن سانحه یا با فوت افراد مواجه شدیم و یا سرنشینان آن خودرو جراحات اساسی برداشتهاند.
قوانین موجود به وسیله مجلس بازنگری شود
سردار حسینی با اشاره به این موضوع که وجود یک ناظر از سمت پلیس راهور در تمامی موارد مرتبط با ایمنی انسانها میباشد اساسی است و گفت: برابر مقررات، ما نمی توانیم در مسائلی که در خصوص این حوزه اعمال میشود دخل و تسرفی داشته باشیم در این حوزه نمی توانیم داشته باشیم مگر اینگه قوانین موجود به وسیله مجلس بازنگری شده و تغییراتی را در ان لحاظ نمایند.
جانشین پلیس راهور فراجا در خصوص دریافت گواهینامه برای بانوان به منظور راننگی برای متورسیکلت اظهار کرد؛ ما بنابر قانون موجود در کشور عمل میکنیم وقتی در متن قانون ماده ۲۰ رسیدگی به تخلفات رانندگی به صراحت قید شده است گواهینامه موتورسیکلت مخصوص آقایان یعنی اجازه ای به بانوان برای دریافت گواهینامه موتورسیکلت داده نشده است
وی افزود: موتورسیکلت تا مادامی که به لحاظ قانونی دریافت آن برای بانوان آزاد نشود، بانوان نمی توانند تحت عنوان راننده از ان استفاده کنند زیرا بر اساس قوانین رانندگى با تمام وسايل نقلیه موتوری زمینی اعم از برقی ،بنزینی و هیبریدی یا دیزل ،دو چرخ یا بیشتر و…. نیاز به داشتن گواهینامه دارند و رانندگی با این وسیله نقلیه برای انان ممنوع می باشد.
وى با اشاره به موضوع پلاک سوم بيان كرد: پلاك سوم چیپ بسیار کوچکیست که در روی پلاک خودرو نصب شده است.این چیپ به منظور تبادل اطلاعات است تا ما به وسیله ان بتوانیم رفتارهای رانندگی افراد را با سامانه های هوشمند کنترل کرده و هم بتوان روش تعویض پلاک با هر نوع روش خرید و فروش و جابجایی مالک دیگر در سریعرترین زمان ممکن انجام دهیم.
سردار حسينى در خصوص کمبود پلاک در مراکز شماره گذاری خودروها تصريح كرد: ما با انبوهی از پلاک های دپو شده در انبارهایمان روبرو هستیم.اکر بتوانیم از پلاک های موحود استفاده کنیم دیکر نیازی به ساخت پلاک جدید نیز نخواهیم داشت.
وی در خصوص آشفتگی تردد موتورسیکلت سواران درون شهر هشدار داد و تاکید کرد:ما تنها با اعمال قانون نسبت به انها نمی توانیم کار درست را انجام دهیم و به نتیحه مطلوبی برسیم موتورسیکلت یک معلول است، برخورد با معلول دردی را دوا نمیکند، علت جای دیگریست، ما در حال حاضر آشفتگی را در خصوص موتورسواران میبینیم، موتورسیکلت در هر جایی که ببیند انجا برایش جذابیت دارد تردد میکند، آیا همه مشاغلی که امروز در هسته مرکزی شهر و بازار وجود دارند جزء مشاغلی هستند که باید در هسته مرکزی شهر متمرکز باشند؟ ایا روش توزیع و پخش ما به شکل صحیح اجرا میشود؟ ما باید منشا ایجاد یک موضوع را ابتدا پیدا کرده و شناسایی کنیم سپس مطمن شویم که دیگر با این وضعیت روبرو نخواهیم شد .
سردار حسينى تاكيد كرد: ما سال هاست به جای اینکه به سراغ علت اصلی برویم و منشا اصلی را پیدا کنیم برخورد با معلول را پیش گرفته ایم.خیلی از این موتورسواران اگر کار مناسبی داشتند مطمنا این فعالیت را انجام نمی دادند؛ برخورد با معلول دردی را دوا نمیکند. این نشان دهنده این است که ما باید به معلول توجه کنیم اصلاح این وضعیت تنها با اقدام پلیس میسر نخواهد شد هرچند پلیس نیز باید برروی این مسئله توجه داشته باشد.
وى گفت: شهرداری یکی از بخش هایی است که در خصوص آلودگی هوا و ترافیک شهری تکالیف مشخص شده ای را داردو در همین راستا پلیس راهور نیز همواره در کنار شهرداری قرار دارد. امیدوارم یک روز مسئولین بخش ها و دستگاهها متوجه شوند که باید با تفکر سیستمی را پیش بگیرند و متوجه شوند که همه کارها را نمی شود با ابزار پلیس و اقدامات سلبی پلیس پیش ببرند .
سردار حسينى در خصوص نقاط حادثه خیر گفت : ۵۲۰۰ نقطه حادثه خیز درون شهر و جاده ها وجود دارد و روند برطرف کردن این نقاط حادثه خیز را امیدوار کننده نمی بینیم.پلیس راهور تنها ارگانی است که حاضر شده با تمامی سازمان ها و شرکت های مرتبط با ایمنی و سلامت جان انسان ها مذاکره کند.
سردار حسینی در انتهای صحبت های خود در مورد معضل ترافیک این روزهای شهر تهران گفت: ما در تمامی دنیا شاهد ترافیک های سنگینی هستیم اما انها توانسته اند با نظم دهی به ترافیک شهری خود این زمان را برای رانندگان قابل تحمل کنند چیزی که در شهر تهران به هیچ وجه توجهی به ان نشده است.ما باید با فرهنگ سازی مناسب و اجرای قانون درست نظم ترافیکی را در شهر اجرا کنیم تا شهروندان تحمل این بار سنگین ترافیک را داشته باشند.