جستجو

رسانه اختصاصی صنایع و صنوف خودرویی

رسانه اهل فن

از این خودروی تاریخی فقط یک دستگاه ساخته شده است

به گزارش قطعات خودرو به نقل از عصر ایران ، پکارد (در برخی منابع فارسی پاکارد هم نوشته شده) نام کمپانی خودروساز آمریکایی بود که در سال ۱۸۹۹ توسط خانواده‌ای به همین نام فامیل در دیترویت (آمریکا) تاسیس شد. پکارد این خودروی تاریخی تا سال ۱۹۵۸ به فعالیت خود ادامه داد.

پکارد در دوران فعالیت خود و همزمان با دوران شکوفایی صنعت خودرو در آمریکا محصولاتی به سبک و مدل آن دوران روانه بازار کرد.

اما علت اشاره به تاریخچه کمپانی پکارد مربوط به یک خودروی عجیب می‌شود که در سال ۱۹۹۹ با نام پکارد توولو یا پکارد ۱۲ توسط یک مخترع و مهندس به صورت شخصی تولید شد.

این پروژه در واقع حاصل ماجراجویی‌های ذهنی روی گالیکسون است. وی در سال ۱۹۹۱ خود را آماده آغاز پروژه کرد و دقیقا به همین منظور مراحل قانونی استفاده از نام برند پکارد را طی و در نهایت مدل پکارد ۱۲ را به ثبت رساند. در سال ۱۹۹۳ پروژه وارد فاز فیزیکی خود شد و در نهایت در سال ۱۹۹۸ به اولین رونمایی در آریزونا رسید.

اگر طرفدار برند پکارد باشید احتمالا متوجه شباهت‌های جالب بدنه با پکارد کلیپر مدل ۱۹۴۱ شده اید، این در واقع تلاشی برای تضمین اصالت نام پکارد در پروژه بوده است.

در راه طراحی بدنه، ۴ فرد حرفه‌ای از جمله دن جانسن طراحی سابق جنرال موتورز مشارکت داشتند. ساختار بدنه کاملا آلومینیومی انتخاب شد تا بر سازه فضاکار سوار شود. در نهایت وزن خودرو به ۱۷۰۱ کیلوگرم رسید. سیستم ترمز با دیسک‌های ۱۳.۲ اینچی برای تمام چرخ‌ها نصب شد.

در بخش پیشرانه از نمونه تمام آلومینیومی OHV V-۱۲ استفاده شد. این مجموعه با جعبه دنده ۴ سرعته اتوماتیک ۴L۸۰E جنرال موتورز هماهنگ شد. خروجی پیشرانه برابر با ۴۴۰ اسب بخار محاسبه شده است. سامانه تمام چرخ محرک نیز در وضعیت فعال قرار دارد.

در آزمایش ها، پکارد ۱۲ طی ۴.۸ ثانیه از حالت توقف به سرعت ۹۶ کیلومتر برساعت رسید. از دیگر ویژگی‌های فنی باید به سامانه تعلیق مستقل، ترمز‌های ضدقفل و فاصله بین محور‌های ۳۰۲۲ میلیمتر اشاره کرد. طول خودرو نیز برابر با ۵۳۰۸ میلیمتر است.

برای فضای داخل کابین از چرم طبیعی، تریم چوب تیره گردو و عناصر کرومی استفاده شد تا با همراهی سیستم تهویه اتوماتیک، پخش صوتی و دیگر جزئیات، یک منظره کلاسیک باکیفیت را شکل دهد.

جالب آنکه پکارد به هیچ عنوان پروژه موفقی برای توسعه دهندگان آن نبود و از منظر بسیاری کارشناسان دنیای خودرو و همچنین نظرسنجی ها، در رده زشت‌ترین محصولاتی که تاکنون این صنعت به خود دیده، قرار گرفته است.

مدل ۱۹۲۷

مدل ۱۹۲۷

مدل ۱۹۳۲

مدل ۱۹۳۲

مدل ۱۹۴۱

مدل ۱۹۴۱

مدل ۱۹۵۱

مدل ۱۹۵۱

مدل ۱۹۵۳

مدل ۱۹۵۳

مدل مفهومی ۱۹۵۶

مدل مفهومی ۱۹۵۶
فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

آخرین اخبار