اصناف هميشه به دليل مهيا نبودن زيرساخت هاي اجراي برخي از قوانين در رنج بوده اند

به گزارش قطعات خودرو به نقل از اتاق اصناف تهران، حسين علي اکبري، رئيس اتحاديه سازندگان و فروشندگان باطري و خدمات برق تخصصي خودرو تهران بيان داشت: بسياري از کشورها در همان بدو معاملات و داد و ستد، ماليات را از کالاي فروخته شده دريافت مي دارند؛ اما در کشور ما سال هاست بين سازمان امور مالياتي و مودي، چالش و مشکلات زيادي وجود دارد که قابل حل است؛ اما متاسفانه هيچ اقدام عملي براي حل اين مشکلات نمي شود.

وي در همين خصوص ادامه داد: برخي از اصناف موظف به پرداخت ماليات حقه هستند؛ اما فرار مالياتي دارند و برخي هم نبايد به ميزان تعيين شده ماليات از سوي سازمان موظف شوند و در حقشان اجحاف مي گردد. بايستي وزات اقتصاد زيرساخت هاي لازم براي اجراي عدالت مالياتي را تخصصي برنامه ريزي و اجرا نمايد.

علياکبري در بيان اقدامات اتحاديه گفت: اتحاديه جهت تعامل با سازمان هاي مرتبط هميشه همراهي هاي لازم را داشته است. کار بدون تعامل انجام شدني نيست؛ بخصوص سازمان هايي مانند سازمان امور مالياتي و بيمه تامين اجتماعي که بيشترين مشکلات اعضاي اتحاديه ها با همين دو سازمان مذکور است.

وي با اشاره به لزوم تشکيل کلاس هاي آموزشي در موضوعات ماليات و بيمه بيان داشت: هر جا احساس ضعف و نياز داشته باشيم بايد آموزش واقعي را سرلوحه کارمان قرار دهيم. بايد کلاس ها طوري برگزار شود که فرد اصناف با علاقه و احساس نياز در آن حضور يابد. به روز شدن اطلاعات در دنيايي که هر روز تکنولوژي و علم در آن رو به پيشرفت است از مسئله هاي مهم اتحاديه بايد باشد.

رئيس اتحاديه سازندگان و فروشندگان باطري و خدمات برق تخصصي خودرو تهران افزود: براي تحقق اين امر اتحاديه داراي آموزشگاه خدمات برق اتومبيل با سر فصل هاي مختلف براي اعضا مي باشد. دنياي اتومبيل هر روز با تکنولوژي هاي بسيار روبه روست از اين رو بايد اعضا با مطالعه و دانش باشند؛ لذا اتحاديه در اين زمينه همراه آنها قدم بر مي دارد.

علياکبري اظهار داشت: يکي از شرايط صدور پروانه کسب در اين اتحاديه، داشتن صلاحيت فني است. اعضاء ضمن کسب تجربه، دوره هاي لازم را بايد گذرانده باشند. همچنين برخي از دوره ها در سازمان فني حرفه اي کشور طي مي شود تا تسلط کافي بر تعمير آنچه مشتري عرضه مي کند را داشته باشند.

وي در بيان اقدامات جديد اتحاديه گفت: اتحاديه در ۲۰ روز اخير مبادرت به استفاده از بازرسان افتخاري در حوزه شناسايي اعضاي بدون پروانه کرده است. همانگونه که رهبر معظم انقلاب و دولت محترم بر آن است تا اشتغال زايي را در کشور توسعه يابد، تصميم داريم با انجام مراحل اداري و سازماني متراژ لازم براي فعاليت رسته هاي صنفي اتحاديه را کاهش دهيم. با وجود افزايش قيمت ملک و اجاره بهاي واحدهاي اصناف، برخي توان گرفتن واحدهاي بزرگ را ندارند. اگر متراژ کوچکتر شود مي توانيم واحدهاي بيشتري را تحت نظارت قانون بياوريم و عده زيادي را مشغول و قانونمند نماييم. موضوع اشتغال زايي و ساماندهي واحدهاي صنفي بدون پروانه کسب از بزرگترين دغدغه هاي اتحاديه است .

رئيس اتحاديه سازندگان و فروشندگان باطري و خدمات برق تخصصي خودرو تهران با اشاره به تاريخچه فعاليت اتحاديه گفت: اتحاديه باطري در سال ۱۳۴۷ تاسيس و از همان ابتدا به همراه شرکت تعاوني خود فعال بوده است. داراي هفت نفر هيات مديره و ۱۱۰۰ واحد صنفي با پروانه و ۴۰۰ واحد شناسايي شده بدون پروانه مي باشد. تعميرکننده و فروشنده باطري و انواع خدمات برق اتومبيل- تعميرکننده انواع آمپر و کيلومتر شمار اتومبيل- بوبين پيچ و سايط نقليه- بوق ساز بادي و چراغ خطرساز- بازسازي خدمات و نصب انواع وسايل برقي اتومبيل از ۱۲ الي ۲۴ ولت(به استثناي لوازم صوتي)- تعمير نصب و شارژ کولرهاي گازي اتومبيل از ۱۲ الي ۲۴- فروش و نصب دزدگير و قفل ايمني اتومبيل- فروش باتري- تعمير کامپيوتر خودرو- مونتاژ واير شمع رسته هاي اتحاديه را تشکيل مي دهند.

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *