تاثیر کارکرده‌ها بر بازار خودرو

به گزارش قطعات خودرو به نقل از خانه ملت : عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی مصوبه کمیسیون تلفیق مبنی بر واردات خودروهای کارکرده با عمر کمتر از ۵ سال را گامی در راستای ایجاد تعادل در عرضه و تقاضا بازار خودرو دانست و گفت: دولت هنوز ارز منشأ خارجی را برای واردات خودرو به کار نگرفته است.

 

لطف‌الله سیاهکلی درباره افزایش قیمت افسارگسیخته خودرو، گفت: راهکار ساماندهی بازار خودرو در افزایش تیراژ و عرضه خودروی بیشتر و واردات است و هیچ نسخه دیگری در این مورد وجود ندارد؛ رشد تولید زمان‌بر است و طرح موضوعاتی مبنی بر تولید ۵/ ۱ تا ۲میلیون دستگاه هم ادعاست.

 

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی افزود: در حال حاضر اگر بخواهیم با افزایش سرعت تولید رشد تیراژ را محقق کنیم، از کیفیت خودروهای تولیدی کاسته می‌شود، بنابراین سرعت دادن به تولید منطقی نیست. وی با بیان اینکه باید از دومین راهکار استفاده کرد، گفت: برای ساماندهی بازار باید یکباره بیش از ۱۰۰هزار دستگاه خودرو وارد کشور شود تا بتواند اثرگذار باشد.

 

این نماینده مردم در مجلس یازدهم مصوبه کمیسیون تلفیق مبنی بر واردات خودروهای کارکرده با عمر کمتر از ۵ سال را گام دیگری در راستای ایجاد تعادل در عرضه و تقاضا دانست و ادامه داد: باید راهکاری که برای واردات کامیون‌‎ها به کار گرفته شد – یعنی مقرر شد هر فرد دارای کارت هوشمند، می‌تواند هر ۱۰ سال یک کامیون نو یا کارکرده زیر ۳ سال وارد کشور کند – برای واردات خودروهای سواری نیز استفاده شود و به هر فرد بالای ۱۸ سال دارای گواهینامه اجازه واردات خودرو داده شود.

 

 

وی درباره این موضوع که کارشناسان، بازار ارز را دلیلی برای محدودیت واردات خودرو می‌دانند، تصریح کرد: اکنون که واردات خودرو محدود است باز هم ارز گران می‌شود؛ باید به این نکته توجه کرد که دولت هنوز ارز منشا خارجی را برای واردات خودرو به بازی نگرفته است؛ چرا فردی که خارج از کشور ارز دارد، نمی‌تواند از آن برای واردات استفاده کند؟ اگر از این ظرفیت استفاده شود می‌توان عرضه را افزایش داد. سیاه‌کلی با بیان اینکه تجار بسیاری برای واردات خودرو وجود دارند، ادامه داد: برخی ایرانیان خارج از کشور تمایل دارند سرمایه خود را در کشور استفاده کنند، بنابراین می‌توان از این ظرفیت برای واردات خودرو بهره برد.

 

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *