جستجو

رسانه اختصاصی صنایع و صنوف خودرویی

رسانه اهل فن

کدام خودروهای برقی در سال ۲۰۲۲ بیشترین توان پیمایش را دارند؟

به گزارش قطعات خودرو به نقل از پدال، جهان در حال تغییر است و هرچند هنوز هم خودروهای بنزینی زیادی را در حال تردد در جاده‌ها می‌بینیم اما دولت‌ها و طرفداران محیط‌زیست، خودروسازان را به سمت الکتریکی‌سازی سوق می‌دهند. درنتیجه، طی سال‌ها اخیر شاهد افزایش سریع تعداد خودروهای برقی بازار بوده‌ایم که تنوع را بشدت زیاد کرده و انتخاب‌های فراوانی را پیش روی خریداران گذاشته است.

هرچند خودروهای برقی هنوز هم به خاطر زمان شارژ طولانی، برد کمتر و وزن بیشتر زیر سایهٔ بنزینی‌ها هستند ولی به لطف ویژگی‌هایی مثل گشتاور فوری و قدرت‌های شگفت‌انگیز توانسته‌اند نظر بسیاری از خریداران را جلب کنند. حال در ادامه قصد داریم با خودروهای برقی که بیشترین برد را دارند آشنا شویم. این لیست بر اساس اعداد اعلامی سازمان حفاظت از محیط‌زیست یا EPA آمریکا از کم به زیاد تنظیم شده است. در این لیست ما فقط دوربردترین نسخه از خودروهای برقی را در نظر گرفته‌ایم.

ریویان R1T

برد ۵۰۵ کیلومتر
مصرف انرژی ۲۹.۹ کیلووات
باطری ۱۳۰ کیلووات ساعت
قدرت ۸۳۵ اسب بخار
قیمت ۶۸,۱۴۵ دلار

ریویان R1T اولین پیکاپ الکتریکی بازار بود که به دست خریداران رسید. برد تخمینی EPA برای نسخهٔ لانچ ادیشن این خودرو با باطری‌های ۱۳۵ کیلووات ساعتی ۵۰۵ کیلومتر است. البته برد R1T در طول آزمایش بزرگراهی ما با سرعت ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت به تنها ۳۵۴ کیلومتر کاهش یافت. این خودرو با ثبت شتاب صفر تا ۹۶ کیلومتر در زمان شگفت‌انگیز ۳.۳ ثانیه، سریع‌ترین پیکاپی است که تاکنون آزمایش کرده‌ایم.

فورد F150 لایتنینگ

برد ۵۱۵ کیلومتر
مصرف انرژی ۲۹.۹ کیلووات
باطری ۱۳۱ کیلووات ساعت
قدرت ۵۶۳ اسب بخار
قیمت ۷۴,۱۶۹ دلار

فورد در مسابقهٔ ساخت پیکاپ الکتریکی شورلت و رم را مغلوب کرد. دوربردترین نسخهٔ F150 لایتنینگ با هر بار شارژ می‌تواند تا ۵۱۵ کیلومتر را طی کند. این پیکاپ از یک پکیج باطری بزرگ ۱۳۱ کیلووات ساعتی استفاده می‌کند، در آزمایش ما ظرف تنها ۴ ثانیه از صفر به سرعت ۹۶ کیلومتر بر ساعت رسید.

ب‌ام‌و iX xDrive50

برد ۵۲۰ کیلومتر
مصرف انرژی ۲۴.۳ کیلووات
باطری ۱۱۱ کیلووات ساعت
قدرت ۵۱۶ اسب بخار
قیمت ۸۴,۱۹۵ دلار

ب‌ام‌و iX xDrive50 از دو موتور الکتریکی با مجموع خروجی ۵۱۶ اسب بخار نیرو می‌گیرد. برد این خودرو بسته به سایز رینگ‌ها متفاوت خواهد بود اما طبق تخمین EPA بیشترین برد خود که ۵۲۰ کیلومتر است را با رینگ‌های استاندارد ۲۰ اینچی ارائه می‌کند. این رقم با رینگ‌های ۲۱ اینچی به ۴۹۰ کیلومتر و با ۲۲ اینچی به ۵۰۷ کیلومتر کاهش پیدا می‌کند.

جی‌ام‌سی هامر EV

برد ۵۳۰ کیلومتر
مصرف انرژی ۴۴.۵ کیلووات
باطری ۲۱۲ کیلووات ساعت
قدرت ۱۰۰۰ اسب بخار
قیمت ۱۱۰,۲۹۵ دلار

هامر EV با بیش از ۴ تن وزن، یک هیولای واقعی است. این خودرو از یک پکیج باطری عظیم ۲۱۲.۷ کیلووات ساعتی استفاده می‌کند و قوای محرکهٔ سه موتورهٔ آن در نسخهٔ ادیشن وان ۱۰۰۰ اسب بخار قدرت را تحویل چرخ‌ها می‌دهد. با وجود چنین وزن و قدرت بالایی، برد هامر از هردو پیکاپ الکتریکی ریویان و فورد لایتنینگ بیشتر است.

تسلا مدل Y

برد ۵۳۱ کیلومتر
مصرف انرژی ۱۷.۱ کیلووات
باطری ۸۲ کیلووات ساعت
قدرت ۳۸۴ اسب بخار
قیمت ۶۴,۴۴۰ دلار

تسلا مدل Y هرچند اشتراکات فراوانی با مدل ۳ دارد اما خود را به‌خوبی در بخش کراس‌اوورهای بازار مطرح کرده است. در خانوادهٔ این خودرو، نسخهٔ دوربرد AWD بیشترین برد را دارد و درعین‌حال ظرف تنها ۴.۴ ثانیه خود را به سرعت ۹۶ کیلومتر بر ساعت می‌رساند اما کسانی شتابی بیشتر از این می‌خواهند باید سراغ نسخهٔ پرفورمنس با شتاب ۳.۶ ثانیه‌ای بروند.

تسلا مدل X

برد ۵۶۰ کیلومتر
مصرف انرژی ۲۰.۵ کیلووات
باطری ۱۰۰ کیلووات ساعت
قدرت ۵۰۰ اسب بخار
قیمت ۱۱۶,۴۴۰ دلار

فریب ظاهر شاسی‌بلند و صندلی‌های ردیف سوم تسلا مدل X را نخورید زیرا این خودرو درعین‌حالی که می‌تواند نقش یک مینی‌ون خانوادگی را ایفا کند، به‌طور شگفت‌انگیزی سریع است. نسخهٔ پایهٔ مدل X یک موتور در هر محور خود دارد اما اگر نسخهٔ پلاد را انتخاب کنید یک موتور اضافی دریافت خواهید کرد که مجموع خروجی را به ۱۰۲۰ اسب بخار افزایش می‌دهد و شتاب صفر تا ۹۶ کیلومتر را به تنها ۲.۵ ثانیه می‌رساند.

مرسدس بنز EQS450

برد ۵۶۳ کیلومتر
مصرف انرژی ۲۲.۱ کیلووات
باطری ۱۰۷ کیلووات ساعت
قدرت ۳۳۰ اسب بخار
قیمت ۱۰۳,۳۶۰ دلار

EQS اولین خودرویی است که روی پلت‌فرم الکتریکی جدید مرسدس ساخته شده است. به‌زودی مدل‌های دیگری روی این پلت‌فرم مثل EQE هم به بازار خواهند آمد اما در حال حاضر، EQS450 با ۳۳۰ اسب بخار قدرت ارزان‌ترین راه برای بهره‌مندی از این پلت‌فرم محسوب می‌شود. هردو نسخهٔ EQS از باطری‌های ۱۰۷.۸ کیلووات ساعتی استفاده می‌کنند اما EQS450 که محرک عقب است، با این باطری‌ها برد ۵۶۳ کیلومتری را ارائه می‌کند درحالی‌که این رقم در EQS580 با ۵۱۶ اسب بخار قدرت به ۵۴۷ کیلومتر کاهش پیدا می‌کند.

تسلا مدل ۳

برد ۵۷۶ کیلومتر
مصرف انرژی ۱۵.۶ کیلووات
باطری ۸۲ کیلووات ساعت
قدرت ۲۲۱ اسب بخار
قیمت ۵۵,۹۴۰ دلار

تسلا مدل ۳ سال‌های زیادی است که در بازار حضور دارد اما همچنان بهتر می‌شود. برد نسخهٔ دوربرد این خودرو به رقم چشمگیر ۵۷۶ کیلومتر رسیده درحالی‌که برد نسخهٔ پایه هم از ۴۲۳ به ۴۳۷ کیلومتر افزایش یافته است. مدل ۳ ارزان‌ترین خودروی این لیست محسوب می‌شود درحالی‌که برد آن از بسیاری از خودروهای گران‌تر بیشتر است.

تسلا مدل S

برد ۶۵۰ کیلومتر
مصرف انرژی ۱۷.۴ کیلووات
باطری ۱۰۰ کیلووات ساعت
قدرت ۶۷۰ اسب بخار
قیمت ۱۰۱,۴۴۰ دلار

تسلا مدل S برتری تکنولوژی قوای محرکهٔ الکتریکی را نشان می‌دهد. این خودرو برد زیاد، کارایی عالی و پرفورمنس چشمگیر را در یک پکیج جذاب و ترکیب کرده است. نسخهٔ پایهٔ مدل S با دو موتور، ۶۷۰ اسب بخار قدرت دارد درحالی‌که نسخهٔ پلاد ۱۰۲۰ اسب بخاری تقریباً دو برابر این قدرت دارد اما همچنان بردی ۵۶۰ کیلومتری را ارائه می‌کند.

لوسید ایر

برد ۸۳۷ کیلومتر
مصرف انرژی ۱۶.۷ کیلووات
باطری ۱۱۸ کیلووات ساعت
قدرت ۹۳۳ اسب بخار
قیمت ۱۷۰,۵۰۰ دلار

در صدر این لیست شرکت نوپای لوسید با اولین محصول خود یعنی سدان ایر قرار می‌گیرد. حتی بالاترین نسخهٔ این خودرو یعنی دریم ادیشن پرفورمنس با ۱۱۱۱ اسب بخار نیز بردی ۷۵۸ کیلومتری دارد که از همهٔ خودروهای این لیست بیشتر است. بالاترین برد این خودرو اما در نسخهٔ دریم ادیشن رنج با ۸۳۷ کیلومتر ارائه می‌شود که ۹۳۳ اسب بخار قدرت و باطری‌های ۱۱۸ کیلووات ساعتی دارد. ارزان‌ترین نسخهٔ ایر هم مدل پیور با قیمت ۷۸,۹۰۰ دلار است که ۴۸۰ اسب بخار قدرت و ۶۵۳ کیلومتر برد دارد.

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

آخرین اخبار