جستجو

رسانه اختصاصی صنایع و صنوف خودرویی

رسانه اهل فن

این چراغ‌های پشت آمپر چه می‌گویند؟

 اگر پس از استارت زدن خودرو، هر یک از چراغ‌های صفحه کیلومتر، که به چراغ پشت آمپر معروف هستند، روشن بماند به معنای این است که خودرو سعی دارد به شما در رابطه با یک مسئله هشدار بدهد یا پیغامی برساند.

علائم زیادی بر صفحه پشت آمپر وجود دارد که چند عدد از مهم‌ترین آن‌ها را به شما معرفی خواهیم کرد:

چراغ کمربند ایمنی: حسگر وزن در خودرو تشخیص می‌دهد که آیا سرنشین روی صندلی خود نشسته یا خیر. در صورتی که سرنشین روی صندلی نشسته باشد اما کمربند ایمنی خود را نبسته باشد، این چراغ روشن می‌شود.

چراغ هشدار ایربگ: اگر این چراغ روشن شود، به معنی وجود خرابی در سیستم کیسه هوا یا حسگر آن است که باید هر چه سریع‌تر مورد بررسی قرار بگیرد.

چراغ هشدار ترمز: این هشدار دارای چندین معنی است. در صورت روشن شدن این چراغ، معمولا ترمز دستی خلاص نشده است و در موارد دیگر نشان می‌دهد که روغن ترمز از حد عادی کمتر شده است یا ترمز دستی نیاز به تنظیم دارد.

چراغ هشدارد ABS: این چراغ در خودرو‌های دارای سیستم ترمز ضد قفل (ABS) نشان‌دهنده بروز یک ایراد در سیستم ترمز است.

چراغ هشدار حسگر دما: این چراغ نشان می‌دهد که دمای خودرو شما بالا یا در حال بالا رفتن است. در این مواقع بهترین کار این است که توقف کنید و بگذارید پیشرانه خنک شود.

چراغ هشدار فشار روغن: این علامت به شما درباره کم شدن سطح یا فشار روغن هشدار می‌دهد.

چراغ هشدار سیستم برق: نشان‌دهنده ایراد در سیستم باتری خودرو یا حتی دینام آن است.

چراغ هشدار سیستم تعلیق: این هشدار در زمان‌های متفاوتی روشن می‌شود که معنی وجود یک ایراد در سیستم تعلیق، تعویض دنده  یا بالارفتن دمای روغن سیستم تعلیق را بدهد.

چراغ هشدار فشار باد تایر‌ها: این چراغ، همان‌طور که از اسمش پیدا است، در رابطه با کم شدن فشار باد تایر‌ها هشدار می‌دهد که باید آن را جدی گرفت.

چراغ علامت نور بالا: این چراغ هنگامی که از نور بالا استفاده می‌کنید روشن می‌شود و تا زمان خاموش نشدنش، روشن می‌ماند. از نور بالا فقط در مواقعی خاص می‌توان استفاده کرد به این دلیل که دید رانندگان دیگر را مختل می‌کند.

منبع: پدال نیوز

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

آخرین اخبار