قطعات خودرو

استخوان‌هایی که برای پول، شکسته می‌شوند!

به گزارش خبرنگاربانک و بیمه  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در چند سال اخیر بسیاری از کلاهبرداران و افراد نیازمند با تصادفات ساختگی اقدام به دریافت دیه از شرکت‌های بیمه کرده اند. طبق بررسی‌ها و گزارشات به دست آمده تصادفات ساختگی، با مهارت و دقت زیادی از سوی کلاهبرداران و مجرمان صورت می‌گیرد. به این صورت که با شناسایی افراد ضعیف و فقیر و به خصوص کسانی که احیانا شکستگی‌هایی در بدن خود دارند تبانی می‌کنند تا در راه‌های روستایی و کم تردد، صحنه تصادف ساختگی فرد با وسیله نقلیه‌ای که بیمه معتبر دارد، ترتیب می‌دهند و پس از حضور پلیس و کشیدن کروکی، به صورت قانونی از بیمه‌ها درخواست دیه می‌کنند.

پس از ارجاع مورد برای معاینه به پزشکی قانونی، کارشناسان این سازمان با کار تخصصی خود، متوجه ساختگی بودن ضرب و جرح شده و در نهایت، هم فرد مصدوم و هم باندی که او را وادار به این کار کرده، به عنوان کلاهبردار و متهم تحت تعقیب قرار می‌گیرند، عموما کارشناسان چندان مایل به بیان جزییات نحوه کشف تصادفات ساختگی نیستند.

بررسی‌ها حاکی از آن است که اغلب معتادان و سرپرستان خانوار‌های فقیر، سلامت جسمانی خود را در این راه از دست می‌دهند. متهمان یا همان پیمانکاران ابتدا جوانان معتاد و بیکار را شناسایی کرده و با شکستن دندان با انبردست، شکستن بینی با میله آهنی، بریدن لب‌ها با تیغ، تزریق خون به نواحی گونه و زیر چشم برای ایجاد کبودی و ایجاد خراش توسط سنباده به روی پوست آن‌ها برای مصدوم کردن سوژه می‌کنند که برای این اقدامات دردناک از دارو‌های مانند قرص ترامادول یا سایر مرفین‌ها جهت تسکین استفاده می‌کنند.

برای مقابله با این مشکل و پرداخت نکردن خسارت به این افراد شرکت بیمه، صندوق یا شخص عادی که خود خسارت را پرداخت کرده‌اند، باید دادخواست مطالبه خسارت بدهند و پس از پیمودن مراحل قانونی و اثبات صحنه سازی بودن تصادف، متهمان به پرداخت جرایم نقدی محکوم میشوند.

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *