قطعات خودرو

نجفی منش: شانس توفیق قطعه‌سازان ایرانی در بازار روسیه بالاست

به گزارش قطعات خودرو به نقل از روابط عمومی انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه‌سازان قطعه سازان خودروی کشور، “محمدرضا نجفی‌منش” در نشست هم‌اندیشی همکاری صنعت خودرو ایران و روسیه در محل هتل ارم تهران افزود: در این زمینه هنوز در ابتدای کار هستیم و شرکت‌ها نباید انتظار داشته باشند که مقوله صادرات به سرعت نتیجه بدهد، بلکه نیازمند ممارست، تلاش و پیگیری است.

 

وی خاطرنشان کرد: به دلیل نزدیکی به بازار روسیه نسبت به چین و ترکیه، می‌توانیم توفیق بیشتری داشته باشیم، مشروط به اینکه امور را به خوبی و تا حصول نتیجه لازم برای صنعت و اقتصاد کشور دنبال کنیم و کار مشترک داشته باشیم.

 

شایان ذکر است در نتیجه مذاکرات بین طرف‌های ایرانی و روس در چند روز گذشته مقرر شد:

۱- در اسرع وقت تفاهمنامه همکاری بین قطعه سازان کشور و انستیتو نامی منعقد شود.

۲- دفاتر کاری در تهران و روسیه برای پیگیری امور ایجاد شود.

۳- دو کمیته اجرایی در ایران و روسیه ایجاد شود تا هر یک در حوزه‌های کاری خود امور را دنبال کنند.

۴- از بین دو کمیته مذکور یک کارگروه مشترک ایجاد شود تا با برگزاری جلسات آنلاین هفتگی به تبادل نظر برای امور انجام شده پرداخته و همچنین بر اساس اعلام نیاز روس‌ها، به معرفی شرکت‌های ایرانی بیشتری بپردازد.

همچنین عنوان شد که به زودی یک هیئت صنعتی متشکل از قطعه‌سازان ایرانی برای بازدید از امکانات، توانمندی‌ها و پتانسیل‌های روسیه به این کشور اعزام خواهند شد.

 

در این نشست «نیکولای اشمیت» معاون بازاریابی انستیتو نامی روسیه، دکتر “ادبی” مشاور وزارت صمت، نمایندگانی از وزارت امور خارجه، مرکز تحول و پیشرفت ریاست جمهوری، سازمان توسعه تجارت، همچنین اعضای هیات رییسه انجمن صنایع همگن نیرومحرکه قطعه‌سازان حضور داشتند.

 

برپایه این گزارش، با توجه به تدوین سند استراتژی ۲۰۳۵ روسیه، انستیتو نامی مامور اجرای این استراتژی در صنایع خودرو و قطعه‌سازی روسیه معرفی شد.

 

بر اساس این استراتژی و به دستور رییس‌جمهور روسیه، این کشور باید تا سال ۲۰۳۵ حداقل ۸۰ درصد نیاز خود به خودرو را از تولیدات این کشور تامین کرده و ۸۵ درصد خودروهای یاد شده باید داخلی‌سازی شود.

 

همچنین عنوان شد که انستیتو نامی مامور ایجاد و توسعه صنعت قطعه‌سازی در روسیه شده است تا به یافتن پاتنرها و همکارانی از ایران پرداخته و همچنین خطوط تولید قطعه را در این کشور توسعه دهد.

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *