امروز : جمعه 11 فروردین 1402

دانا تواناست

  • صفحه نخست
  • اختصاصی قطعات خودرو
  • قطعات خودرو TV
  • خودرو تجاری
  • آموزشی
  • اتحادیه‌های خودرویی
  • بیشتر
    • تعمیرکاران و تجهیزات تمیرگاهی
    • تولیدکنندگان قطعات خودرو
    • خودروهای تازه وارد
    • خودروهای تجاری و پاک
    • روغن، فیلتر، اسپری و مکمل‌ها
    • شیشه و آینه، صندلی و تجهیزات تزئینی
    • لنت باتری و لاستیک
    • لیست قیمت
    • ماشین آلات راهسازی و کشاورزی
    • نمایشگاه ها و رویدادها
    • شرایط فروش
منو
  • صفحه نخست
  • اختصاصی قطعات خودرو
  • قطعات خودرو TV
  • خودرو تجاری
  • آموزشی
  • اتحادیه‌های خودرویی
  • بیشتر
    • تعمیرکاران و تجهیزات تمیرگاهی
    • تولیدکنندگان قطعات خودرو
    • خودروهای تازه وارد
    • خودروهای تجاری و پاک
    • روغن، فیلتر، اسپری و مکمل‌ها
    • شیشه و آینه، صندلی و تجهیزات تزئینی
    • لنت باتری و لاستیک
    • لیست قیمت
    • ماشین آلات راهسازی و کشاورزی
    • نمایشگاه ها و رویدادها
    • شرایط فروش
  • درباره ما
  • آرشیو ماهنامه
  • آگهی
منو
  • درباره ما
  • آرشیو ماهنامه
  • آگهی
  • مجتبی علوی
  • 21 بهمن 1399

آدرس کوتاه:

http://ghatatnews.ir/?p=2502

اقتصاد، محور نظام همکاری منطقه

دکتر قالیباف در نشست با اندیشمندان موسسه شرق‌شناسی مسکو؛

رئیس مجلس شورای اسلامی با برشمردن پیشران های اصلی نظم نوین جهانی که در حال شکل گیری است گفت: امروز شاهد یک نهضت جهانی هستیم که هدف از آن کاستن از توان امریکا برای تحمیل یک جانبه منافع و دیدگاه های خود بر دیگر بازیگران جهانی است.

به گزارش خبرنگار اعزامی  خبرگزاری خانه ملت، دکتر محمدباقر قالیباف  طی دومین روز سفر خود به روسیه، در نشستی با جمعی از اندیشمندان در محل موسسه شرق‌شناسی مسکو گفت: 
می‌خواهم از این فرصت استفاده کنم و بخشی از دیدگاه های خودم در حوزه های ژئوپلتیکی، سیاسی و راهبردی را با شما در میان بگذارم.

سخنرانی دکتر محمدباقر قالیباف در انستیتو شرق شناسی آکادمی علوم روسیه

دکتر قالیباف ادامه داد:‌ امری که شاید هیچ کس در دنیای امروز ما درباره آن تردید نداشته باشد، این است که نظم بین المللی پیشین در حال زوال است و نظم جدیدی در حال شکل گیری است. نظم کهنه در مقابل زوال مقاومت می کند و نظم جدید نیز هنوز ایجاد نشده است و تلاش برای ایجاد این نظم جدید و کنترل عوامل موثر بر آن، ریشه بسیاری از مناقشاتی است که ما اکنون شاهد آن هستیم.

یکی از اصلی ترین و مهم ترین پیشران های نظم جدید جهانی عبور از پذیرش هژمونی آمریکا

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه من به دلیل دل مشغولی و تمرکز طولانی مدت بر مطالعات ژئوپلتیکی تصور می کنم اکنون یکی از مهم ترین ضرورت های جهان ما این است که پیشران های اصلی شکل دهنده به نظم جدید را بشناسیم و برای آن برنامه ریزی کنیم، بیان کرد: یکی از اصلی ترین و مهم ترین پیشران های نظم جدید جهانی عبور از پذیرش هژمونی آمریکا و شکل گیری مکانیسم های چند جانبه جهانی و منطقه ای است که هدف اصلی آن زدودن سلطه امریکا از مناسبات جهانی است.
وی تصریح کرد: اکنون دیگر کامل روشن و بدیهی است که آمریکا در حال استفاده از ابزارهای بین المللی و زیرساخت های جهانی برای اعمال سلطه و تحمیل سیاست های اجباری به دیگران است. امریکا از زیر ساخت مالی جهانی به عنوان سلاحی علیه کشورها استفاده می کند و با استفاده از ابزار تحریم تلاش می کند از زیرساخت مالی جهان سوء استفاده کرده و سلطه خود را بسط بدهد.
دکتر قالیباف در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: اکنون سازمان های بین المللی عمدتا به شعبه ای از وزارت خارجه امریکا یا حتی سرویس های اطلاعاتی آن کشور تبدیل شده اند و در مواردی هم که برخی سازمان های بین المللی سعی در رفتار مستقل داشته باشند از نظر مالی و سیاسی تحت فشار آمریکا قرار می گیرند.
رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد:‌ اعمال تحریم علیه مقام های دادگاه های بین المللی با سازمان جهانی بهداشت آخرین نمونه از تلاش آمریکا برای تبدیل دیپلماسی به زور است که من تصور می کنم جهان مقاومت در مقابل آن را آغاز کرده و آمریکا دیگر قدرت کافی برای تداوم این روند را نخواهد داشت.
دکتر قالیباف بیان کرد: پیشران دومی که به نظم جدید جهانی شکل خواهد داد تغییر شکل سریع اقتصاد جهانی تحت تاثیر عواملی مانند گسترش ضریب نفوذ اینترنت، توسعه اقتصاد دیجیتال، دانش پایه شدن اقتصادهای جهانی، دسترسی فراگیرتر به منابع جدید انرژی مانند انرژی هسته ای و انرژی های پاک و کاسته شدن از توان آمریکا برای کنترل یک جانبه روندهای اقتصادهای جهانی به دلیل شکل گرفتن رقبای بزرگ و غیر قابل حذف در مناطق دیگر جهان به ویژه آسیاست.

آینده کرونا هرچه باشد، جهان دیگر هرگز به شکل سابق باز نخواهد گشت

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بحران کرونا نیز بسیاری از شکل بندی های پیشین در نظام جهانی را تغییر داده و همه ما می‌دانیم که صرف نظر از اینکه آینده این بیماری چه باشد، جهان دیگر هرگز به شکل سابق باز نخواهد گشت، تصریح کرد: سوال مهم این است که سهم کشورهای مستقل جهان از اقتصاد آینده چه خواهد بود؟ تعادل سنتی که در آن کشورهای پیرامون مسئول تولید مواد اولیه و کشورهای پیشرفته تولید کنندگان فن آوری های نوین بودند آشکارا معکوس شده و ما مایل هستیم در این روند جدید نقش کلیدی ایفا کنیم.

سخنرانی دکتر محمدباقر قالیباف در انستیتو شرق شناسی آکادمی علوم روسیه

وی تاکید کرد: بخش مهمی از تلاش های ایران که در موارد مهمی با همکاری روسیه بوده برای توسعه فن آوری هسته ای در واقع با هدف مشارکت در خلق یک نظم جهانی جدید ایجاد شده که در آن منابع نوین انرژی و زیرساخت های فن آوری های پیشرفته از انحصار غرب خارج شده و به نحو متوازن در سراسر جهان توزیع شده باشد. این همکاری قابل بسط به موارد دیگر و کشورهای دیگر است و این سفر یکی از گام های برنامه ریزی همه جانبه درباره آن است.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: پیشران سوم که در حال شکل دادن به نظم جدید جهانی است شکل بندی های جدید ژئوپلتیکی است که به اشکال مختلف در سراسر جهان در حال وقوع است و در مواردی می تواند منجر به بر هم خوردن تعادل های امنیتی موجود، ایجاد بی ثباتی های جدید و عمق بخشیدن به بحران های مزمن گذشته شود. ما اکنون نشانه هایی از تلاش آمریکا و برخی کشورهای دیگر را برای ایجاد بحران های جهانی از جمله از طریق تشدید تقابل با روسیه و چین، ایجاد بحران های منطقه ای از طریق اقداماتی مانند انکار حق فلسطینیان برای داشتن سرزمین  و همچنین استفاده تروریستی از قدرت نظامی نظیر آنچه در ترور سردار قاسم سلیمانی قهرمان ملی ایرانیان و منطقه در مقابله با تروریسم مشاهده کردیم و بحران هایی در ابعاد ملی از جمله تلاش برای به آشوب کشیدن محیط داخلی کشورها هستیم.

دوران انفعال و بی عملی در مورد مسائل عمده جهانی به پایان رسیده است

دکتر قالیباف تاکید کرد: دوران انفعال و بی عملی در مورد مسائل عمده جهانی به پایان رسیده و در صورت مشارکت خردمندانه و فعالانه می توان به سمت جهانی حرکت کرد که در آن بی ثباتی، آشوب، بی عدالتی و فقر رو به زوال و همکاری، ثبات و عدالت رو به رشد باشد. آنچه نوید بخش این وضعیت می تواند باشد: این است که قرن 21 قرن آسیا خواهد بود و مرکز ثقل قدرت در جهان در حال انتقال به جغرافیایی است که سابقه کمتری در ستمگری و استعمار و سابقه ای قوی تر در انسان دوستی، صلح و معنویت دارد.
وی ادامه داد: ایران بدون تردید تصمیم گرفته است نقش تاریخی خود را در ساختن آینده ایفا کند و به همین دلیل به دنبال معماری فصل نوینی از راهبردها در روابط خارجی است. سفر به مسکو بخشی از تلاش برای ساختن این آینده متفاوت است. بر این اساس ما تصور می کنیم که باید پاسخ هایی جدید به مسائلی بدهیم که تا پیش از این با آنها مواجه بوده ایم و من اکنون مایلم درباره چند مورد مهم از آنها صحبت کنم.
قالیباف ادامه داد: موضوع هسته ای و برجام بدون شک یکی از مهم ترین مسائل میان ایران و جهان است که اکنون در آستانه یک تصمیم گیری تاریخی قرار دارد. سوال مهم اکنون این نیست که آینده برجام چه خواهد شد بلکه سوال مهم این است که آمریکا از گذشته برجام چه چیزی آموخته است.
وی افزود: برای ما در ایران برجام توافقی بود که ادعا می شد بناست با برداشتن تحریم ها رونق اقتصادی ایجاد کرده و از مشکلات ما در تجارت خارجی بکاهد. فقط به دلیل اینکه فرصت امتحان این تئوری وجود داشته باشد ما حتی پس از آنکه امریکا از برجام خارج شد و سیاست خصمانه فشار حداکثری را در پیش گرفت تعهدات برجامی خود را حفظ کردیم و تا همین امروز نیز بخش بزرگی از آن تعهدات محفوظ است. آینده برجام اکنون وابسته به پرسشی است که پاسخ آن نزد آمریکاست.

سوال ما این است که آیا فقط بناست دیگران از برجام نفع ببرند و ایران تنها بازنده آن باشد؟

رئیس مجلس تاکید کرد: چگونه یک توافق می تواند پایدار باشد در حالی که یک طرف به طور کامل به تعهداتش عمل می کند و طرف های دیگر نه تنها مایل به انجام تعهداتشان نیستند بلکه هر روز به فشارهای خود اضافه می کنند و به صراحت می گویند هدف آنها گرفتن امتیازهای بیشتراست که در ایران به «تقریبا هیچ» معروف شده است؟ من به صراحت اعلام می کنم که ایران حاضر به پای بندی به چنین توافقی نخواهد بود. ما تا امروز این راه را آمده ایم اما این مسیر دیگر قابل تداوم نیست. اگر قرار است برجام پایدار باشد باید همان اندازه که دیگران از آن نفع سیاسی و امنیتی و راهبردی می برند، ایران هم از آن منتفع شود. این تنها راه است.
قالیباف با بیان این که قانون اخیر مجلس در ایران یک راهبرد اجماعی را ترسیم می کند که یک عزم ملی برای اجرای آن ورای دسته بندی های سیاسی در ایران وجود دارد، تصریح کرد: منطق اصلی حاکم بر این قانون این است که اگر بنا بر پایداری برجام باشد تنها راه این است که قبل از الحاق مجدد امریکا به گروه ۱+۵ همه تحریم ها علیه ایران برداشته شود و اثرات اقتصادی آن چنان آشکار باشد که توسط مردم ایران قابل راستی آزمایی باشد. این یک پیش شرط نیست بلکه درخواست از آمریکا و اروپا برای عمل به تعهدی است که نسبت به آن عدم پای بندی اساسی و جدی داشته اند و اکنون زمانی بسیار کوتاه برای جبران آن دارند. در صورتی که این اتفاق نیفتد ایران همچنان چارچوب برجام را حفظ خواهد کرد اما در قالب موارد ۳۶ و ۳۷ آن روند کاهش تعهدات خود را به طور جدی ادامه خواهد داد و از جمله در روز ۲۱ فوریه بازرسی های آژانس از تاسیسات هسته ای ایران را سطح معین شده در توافقنامه پادمان محدود خواهد کرد.
رئیس قوه مقننه کشورمان خاطرنشان  کرد: این یک تهدید نیست بلکه تنها راهی است که به ایران نشان خواهد داد دولت جدید آمریکا اراده ای برای عمل به تعهداتش دارد یا نه. سیاست فشار حداکثری همه گزینه های موجود را به همین یک گزینه تقلیل داده و این انتخاب دولت آمریکا است که می خواهد همین یک گزینه موجود را قدر بداند یا نه.
وی افزود: در همین جا ضرورت دارد به یک نکته دیگر هم اشاره کنم و آن نکته این است که اخیرا هم از جانب اروپا و هم از سوی آمریکایی ها این موضوع مطرح شده است که بازگشت به برجام باید مقدمه ای برای مذاکرات موشکی و منطقه ای باشد. این امر که در واقع به معنای گروگان گرفته شدن لغو تحریم ها از سوی غرب و درخواست امتیازهای اضافی از ایران است، به معنای وارد شدن در یک مسیر بن بست است. برجام منطقه ای و موشکی مقدمه برجام هسته ای نیست بلکه ویران کننده آن است.

ژئوپلتیک منطقه می تواند و باید بر اساس همکاری و توسعه اقتصادی کشورهای منطقه تغییراتی بکند

رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ما اکنون شاهد تلاش های خاصی برای تغییر جعرافیای سیاسی منطقه هم در قفقاز و هم در کشورهای عربی هستیم. این تلاش ها می تواند تعادل امنیتی منطقه را به هم زده و ثبات موجود را به خطر بیندازد. تلاش برای ایجاد تغییرات سیاسی و ژئوپلتیکی از طریق فشار نظامی، عملیات اطلاعاتی و امنیتی و استفاده بی محابا از ابزار تحریم به شکل گیری مقاومت های مهمی منجر خواهد شد که می تواند اوضاع را از کنترل خارج کند.
وی تاکید کرد: ایران تاکنون تلاش کرده مسئولیت پذیر عمل کند اما ما خطوط قرمز روشنی به ویژه در مقابل به کارگیری ابزار نظامی از سوی غرب در منطقه، توسعه عملیات های امنیتی، تشدید تحریم ها، ایجاد آشوب در کشورهای منطقه و همچنین تلاش برای ایجاد تغییر در مرزهای منطقه داریم که به هیچ وجه آنها را تعدیل نخواهیم کرد. ژئوپلتیک منطقه می تواند و باید بر اساس همکاری و توسعه اقتصادی کشورهای منطقه تغییراتی بکند اما تلاش برای دستکاری در آن در جهت تشدید بحران های امنیتی، فقط به بحران های بزرگ تر منجر خواهد شد نه چیز دیگر.

دولت جدید آمریکا باید از دوران ترامپ درس های مهمی بیاموزد

رئیس مجلس افزود: ما تصور می کنیم دولت جدید آمریکا باید از دوران ترامپ درس های مهمی بیاموزد. از جمله مهم ترین این درس ها این است که ترامپ درباره قدرت آمریکا دچار سوء تفاهم های جدی بود و تصور می کرد می تواند با روش های ساده مسائل بسیار پیچیده را حل و فصل کند. تجربه مواجهه ترامپ با ایران در پروژه سیاست فشار حداکثری نشان داد که این مسیر بن بست است ولی ما نشانه های روشنی از اینکه دولت بایدن فرمولی برای خروج مناسب از این بن بست داده باشد مشاهده نمی کنیم. دولت آمریکا باید درک کند که حضور آن در منطقه روز به روز پرهزینه‌تر می شود و ایران هدف راهبردی خود درباره ضرورت خروج آمریکا از منطقه به ویژه پس از شهادت سردار سلیمانی را تعدیل نخواهد کرد چرا که اساساً این امر نه در کنترل ایران و نه در کنترل هیچ کشور دیگری نیست بلکه یک خواسته مردمی در منطقه ای است که دهه ها از جانب آمریکا تحت ستم بوده و حالا تصمیم گرفته به این حضور ظالمانه پایان بدهد.

مدل همکاری ها در سوریه با 2 شرط می تواند بسط پیدا کند

قالیباف اضافه کرد: ما همچنین آماده توسعه همکاری های منطقه ای با کشورهای دوست از جمله روسیه در محیط پر تنش منطقه هستیم و فکر می کنیم مدل همکاری ها در سوریه می تواند بسط پیدا کند اما این امر دو شرط عمده دارد: نخست اینکه باید از تلاش برای ایجاد هر گونه زیرساختی که پایه مداخلات بیشتر آمریکا در منطقه باشد جلو گیری کرد و ثانیا بسیار مهم است که رفتار های تروریستی رژیم صهیونیستی در منطقه پرهزینه شده و جلوی بسط تروریسم از جانب این رژیم به کشورهای دیگر گرفته شود. ایران ابزارهای متنوعی برای مهار راهبردی این اقدامات خصمانه در اختیار دارد که در زمان لزوم از آنها به نحو هوشمندانه استفاده خواهد کرد.

ما اجازه نخواهیم داد زندگی مردم منطقه توسط آمریکا گروگان گرفته شود

هشدار درباره برنامه جدید دولت آمریکا برای گروگان گرفتن زندگی و معیشت کشورهای منطقه با ابزار تحریم ها دیگر نکته ای بود که رئیس مجلس در این نشست به آن اشاره کرد و افزود: تلاش برای اسقاط دولت ها و راه اندازی مجدد آشوب های مردمی که نشانه های جدی از آن وجود دارد مطلب مهم دیگری است که می خواهم بر آن تاکید کنم. دولت جدید آمریکا نباید به سنت شکست خورده دولت ترامپ در زمینه مداخله امنیتی در سیاست داخلی کشورهای منطقه ادامه بدهد. ما اجازه نخواهیم داد زندگی مردم منطقه توسط آمریکا گروگان گرفته شده و به ابزار فشار برای تغییر سیاست های مستقلانه تبدیل شود.
وی در همین زمینه تاکید کرد: تلاش برای تحریم ایران و روسیه در چارچوب قوانینی مانند کاتسا و همچنین اجرای قوانینی مانند سزار علیه کشورهای منطقه ایجاد کننده یک مقاومت بسیار موثر علیه آمریکا خواهد بود. من اعتقاد دارم همکاری های اقتصادی چند جانبه یکی از اصلی ترین محورهای شکل دادن به یک نظام همکاری دسته جمعی در منطقه است. ما باید در کنار مبارزه با فشار اقتصادی غرب از طریق توسعه همکاری ها میان خود این فشار را بی اثر کنیم.
قالیباف در بخش پایانی سخنانش ابراز امیدواری که این سفر و گفت و گوهایی که در آن انجام خواهد شد گامی قدرتمند برای تحقق این اهداف باشد.

Print 🖨
  • تروریسم دولتی, چین, روسیه, ژئوپلتیکی, سوریه, قالیباف, نظم جهانی, همکاری های منطقه ای
[ctp_print]
قبلیقبلنقص‌ها و نارسایی‌ها ربطی به انقلاب اسلامی ندارد
بعدیماشین مش ممدعلیبعدی

اخبار زنجیره تامین، توزیع و خدمات خودرویی

نسخه جدید شاسی بلند ۷ نفره جتور X70 پلاس رقیب اصلی تیگو ۸ پرو
محمدامین الهی 11 فروردین 1402
خداحافظی رسمی با شورلت کامارو در سال ۲۰۲۴
مرتضی مهدوی 11 فروردین 1402
آشنایی با CNCAP، موسسه ایمنی کشور چین
محمدامین الهی 11 فروردین 1402
آشنایی با گران‌ترین بی‌ام‌و های تاریخ، از ۳۲۸ و ۵۰۷ تا M1 و M5
محسن فاطمی 11 فروردین 1402

تکنولوژی، خودروهای برقی و تجاری

تاریخ خودرو

تکذیب اعطای مجوز انحصاری واردات خودرو به ۶ شرکت

حسین توکلی 08 اسفند 1401

تاریخ خودرو : تویوتا اف سی اچ وی، وارد شد

حسین توکلی 28 دی 1401

تاریخ خودرو : نخستین دوزنبرگ مدل جی رونمایی شد

حسین توکلی 27 دی 1401

تاریخ خودرو : آخرین خودروی دیسوتو

حسین توکلی 26 دی 1401

بانک خودرو

معرفی چری تیپ 2 بنزینی Viana

محمدمهدی بشارت‌نیا

معرفی آریزو 5 برقی

محمدمهدی بشارت‌نیا

معرفی آریزو 6

محمدمهدی بشارت‌نیا

معرفی آریزو 6 پرو

محمدمهدی بشارت‌نیا

آموزشی

قانون ماشین نامتعارف چیست؟

عبدالعلی مجد 10 فروردین 1402

معایب خودرو سواری دیزلی

سارا رستگار 10 فروردین 1402

قوانین ماشین فرسوده

عبدالحسین آزاد 07 فروردین 1402

رادیاتور ماشین چیست و چه کاربردی دارد؟

عبدالحسین آزاد 28 اسفند 1401

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرمقاله

مهار تورم…؟، رشد تولید…؟

سوال اول: مهار تورم به چه معنا 1. جلوگیری از افزایش نرخ تورم 2. کاهش قیمت‌ها نسبت به گذشته مقصود اول: یعنی همچنان گرانی داریم

08 فروردین 1402

تغییر رژیم …

رابرت مالی: به اندازه کافی تجربه غم انگیز در بحث تغییر رژیم داشته ایم مهندسی تغییر رژیم یا حکمرانان راهکار آمریکاو انگلیس در 2 قرن

14 بهمن 1401

زندگی در شرایط کنونی / جُستار کوتاه بر وضعیت زندگی پس از انقلاب

اگر می‌توانستم پرتکرارترین کلمات در کلام مسئولان نظام و سیاسیون را احصا کنم شاید همین ترتیب فوق الذکر بدست می‌آمد. انقلاب سال ۱۳۵۷ که امروز

مرصاد رنگرز 03 دی 1401

مطالب توصیه شده

طرح فروش نقدی کراس‌اوور تیارا مکس موتور اعلام شد + جدول قیمت بهمن ماه 1401

موافقت کمیسیون صنایع مجلس با واردات خودروهای کارکرده با عمر کمتر از ۵ سال

ریز پرواز یا پهپاد

پرفروش‌ترین خودروساز جهان معرفی شد

سیداحمد حسینی: اتحادیه آماده صدور جواز کسب برای تولیدکنندگان صنفی است

گول قیمت ارزان این شاسی بلند جدید را نخورید

نگاهی به قیمت لاماری ایما در بازار آزاد + جدول قیمت بهمن 1401

قیمت خودرو در درب کارخانه افزایش می‌یابد؟

ارز پیش‌بینی شده برای واردات خودرو در ۱۴۰۲ بیشتر از امسال است

تحلیل

هالووین بازار جهانی مسکن

«اکونومیست» رکود ناشی از افت قیمت مسکن در حداقل ۹ کشور ثروتمند را به مثابه توفان وحشت، واقعیتی گریزناپذیر عنوان کرده که ۶ عارضه اقتصادی و اجتماعی از جمله برای بازار کار، معیشت خانوارها و

30 مهر 1401

ویترین خالی بازار آنلاین

آوا فلاح : بیش‌ از یک ماه است که از محدودیت‌های اینترنتی می‌گذرد و فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی ضربه بزرگی بر بدنه‌ اقتصاد دیجیتال زده است. دامنه این آسیب‌ها و ضررهای مالی به بازار تبلیغات آنلاین

30 مهر 1401

گزارش میدانی

همه ناراضی، بلاتکلیف و عصبانی

28 آبان 1401

عدم ثبات قیمت‌ها و طرح شناسه کالا

24 شهریور 1401

گزارش تصویری

طلسم خصوصی‌سازی ۲ شرکت خودروساز شکسته شد

30 آذر 1401

گزارش ویدیویی

تماشا کنید: سیداحمد حسینی:ما با بیان مشکلات به دنبال درمان هستیم

18 مهر 1401

تماشا کنید: چرا پیگیری کسبه به جایی نمی‌رسد؟

30 شهریور 1401

رویدادها و نمایشگاه‌ها

نگاهی به غرفه فرداموتورز در یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو کرمان ۱۴۰۱

03 بهمن 1401

به بهانه یازدهمین نمایشگاه خودرو کرمان؛ ام وی ام همچنان از چهره جدیدش می‌گوید

02 بهمن 1401

تولیدی‌های صنفی ساماندهی شده‌اند و تاکنون 303 میلیون کدرهگیری صادر شده است

محمدمهدی برادران در حاشیه مراسم افتتاحیه هفدهمین نمایشگاه قطعات خودرو تهران در گفتگو با «قطعات خودرو» گفت: برای اصلاح نظام بازار لوازم یدکی اقدامات بسیاری

مرصاد رنگرز 09 آبان 1401

آرشیو ماهنامه

قطعات خودرو شماره 27

09 شهریور 1401

ماشین آلات راهسازی و کشاورزی

معرفی ام وی ام X22

01 بهمن 1401

نظارت میدانی اعضای کمیسیون صنایع از صنایع تبریز/انتقاد از قاچاق تراکتور به کشورهای همسایه

22 آبان 1400
بستن