• صفحه نخست
  • اختصاصی قطعات خودرو
  • قطعات خودرو TV
  • زنجیره تامین، توزیع و خدمات خودرویی
  • خودروهای تازه وارد
  • شرایط فروش
  • جهان خودرو
  • خودروهای تجاری و پاک
منو
  • صفحه نخست
  • اختصاصی قطعات خودرو
  • قطعات خودرو TV
  • زنجیره تامین، توزیع و خدمات خودرویی
  • خودروهای تازه وارد
  • شرایط فروش
  • جهان خودرو
  • خودروهای تجاری و پاک

http://ghatatnews.ir/?p=5592

خانه » تحقق استاندارد یورو۶ ممکن نیست

  • مجتبی علوی
  • 27 اردیبهشت 1400

آدرس کوتاه:

http://ghatatnews.ir/?p=5592

قطعات خودرو: مدیرکل صنایع خودرو و نیرومحرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: دستیابی به تولید یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو، به شرط رفع برخی موانع و مشکلات امکان‌پذیر است.

تحقق استاندارد یورو۶ ممکن نیست

«سهیل معمارباشی» در گفتگویی درخصوص برنامه‌ریزی برای تولید یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو در سال ۱۴۰۰، افزود: این هدف با توجه به ظرفیت‌های صنعت خودروسازی کشور در نظر گرفته شده و جهش خاصی در مقایسه با سال ۹۹ در آن دیده نشده است.

بررسی آمار‌های رسمی وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از تولید ۹۹۱ هزار و ۶۹۲ دستگاه خودرو و کمتر از برنامه در ۱۲ ماهه پارسال است.

معمارباشی بیان ‌داشت: این هدف‌گذاری در حالی است که در یکی،دو سال گذشته وضعیت تامین ارز مورد نیاز قطعه‌سازان با چالش همراه بوده و تسهیلات سرمایه در گردش، از جمله نیاز‌های اساسی آنهاست که به‌خوبی از طریق سیستم بانکی تامین نشده است.

وی گفت: برای تحقق برنامه امسال تولید خودرو لازم است تا در برنامه‌های ارائه تسهیلات بانک‌ها تجدیدنظر شده و مساعدت‌هایی در فرآیند‌های ترخیص قطعات و تجهیزات از گمرکات و واردات و حمل آن‌ها انجام شود.

اگر سازمان محیط زیست مجوز ندهد، خودروساز‌ها باید تعطیل کنند

 این مقام مسوول وزارت صنعت به رفع موانع تولید در حوزه‌هایی نظیر اجرای استاندارد‌های ایمنی، محیط زیستی و آلایندگی اشاره کرد و ادامه‌داد: به‌طور مثال با وجود مشکلات تحریم‌ها در سال‌های اخیر، اجرای ابلاغیه سازمان حفاظت محیط‌زیست مبنی بر برخورداری خودرو‌ها از استاندارد آلایندگی یورو۶ از ابتدای سال ۱۴۰۱ دست‌یافتنی نیست و اگر این سازمان مجوز ندهد، خودروسازی‌ها باید تعطیل کنند.

وی یادآور شد: در سال ۹۹ عمده محصولات خودروسازان به استاندارد یورو۵ تجهیز شدند، اما امکان آن را ندارند که از ابتدای سال آینده به استاندارد یورو۶ مجهز شوند.

معمارباشی خاطرنشان‌کرد: ظرفیت فعلی تولید خودرو در کشور سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه و ظرفیت قطعه‌سازان ایرانی، تولید قطعه برای بیش از این تعداد خودرو را دارند، اما به فعلیت در آوردن این ظرفیت نیازمند رفع موانع تولید است.

رفع تحریم‌ها و نگرانی تولیدکنندگان از واردات

وی در ادامه درخصوص رفع احتمالی تحریم‌ها در آینده نزدیک و مطرح شدن مجدد بحث‌هایی همچون واردات خودروی کامل یا واردات قطعات و تجهیزات، گفت: به‌طور قطع یکی از اهداف اصلی وزارت صنعت، صیانت از دستاورد‌های داخلی و قطعات و تجهیزات داخلی‌سازی شده است و اجازه نمی‌دهیم تلاش خودروسازان و قطعه‌سازان داخلی به هدر برود.

مدیرکل صنایع خودرو و نیرومحرکه وزارت صنعت در عین حال گفت: این وزارتخانه برای اینکه خودروسازان داخلی برنامه متنوع‌سازی محصولات را در دستور کار خود داشته باشند، تولید خودرو‌های مونتاژی با دست‌کم ۲۰ درصد ساخت داخل را اجازه می‌دهد.

وی بیان‌داشت: با توجه به تحریم صنعت خودروسازی در سال‌های گذشته، همگام شدن خودروسازان ایرانی با سرعت رشد این صنعت در جهان و ارائه محصولات جدید زمان‌بر است، اما ارائه محصولات و فیس‌لیفت‌های جدید به آن‌ها تکلیف شده است تا شاهد اتفاقاتی نظیر بیش از دو دهه تولید پراید و پژو ۴۰۵ نباشیم.

معمارباشی خاطرنشان‌کرد: با این حال بررسی عملکرد خودروسازان به‌ویژه ارائه محصولات جدید به بازار دلگرم‌کننده است.

وی اظهار داشت: خودروسازان داخلی باید به فکر ارتقای سالانه محصولات‌شان به‌ویژه استفاده از پلتفرم‌های جدید باشند، زیرا در غیر این صورت سهم بازارشان را به سایر خودروسازان واگذار خواهند کرد.

واردات خودرو

این مقام مسوول همچنین درخصوص واردات خودرو به کشور گفت: وزارت صنعت هیچ‌گاه مخالف واردات خودرو نبوده، بلکه همواره اقتضائات اقتصادی کشور بوده که در این زمینه تعیین‌کننده بوده است.

وی معتقد است: به دلیل رشد قیمت ارز در سال‌های گذشته، واردات خودروی خارجی صفر کیلومتر (و نه کارکرده) در بازه‌های قیمتی مشابه تولیدات داخلی دیگر امکان‌پذیر نیست.

منبع: ایرنا

  • ارز, استاندارد, تحریم, سهیل معمارباشی, صنعت خودرو, محیط زیست, یورو6
قبلیقبلعرضه برخی محصولات سایپا بدون قرعه‌کشی
بعدیساخت لوازم یدکی فیک در حاشیه خلیج‌فارس روی کشتیبعدی

قیمت لاستیک خودرو در تیر ۱۴۰۱

عبدالعلی مجد 04 تیر 1401

تامین مواد اولیه مهم ترین چالش تولید قطعات در کشور

محمدمهدی بشارت‌نیا 09 تیر 1401

اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان از ابتدای تیرماه

عبدالحسین آزاد 06 تیر 1401

مرحله نخست طرح جهش کیفیت ایران‌خودرو در حوزه موتور و گیربکس

حسین پورمحمد 08 تیر 1401

تدوين نظام بودجه بندي نوين در گروه سايپا

محسن فاطمی 08 تیر 1401

پیکاپ تاگا H به‌ صورت رسمی توسط صنایع خودروسازی پادرا رونمایی شد

علی محمد اخوان 10 تیر 1401

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قطعات خودرو TV

گزارش تصویری روز دوم نمایشگاه «اتومکانیک سپاس»

مرصاد رنگرز 09 تیر 1401

گزارش تصویری اولین روز نمایشگاه «اتومکانیک سپاس»

محمدمهدی بشارت‌نیا 09 تیر 1401

تماشا کنید : معرفی نمایشگاه اتومکانیک سپاس

مرصاد رنگرز 29 خرداد 1401

تماشا کنید: اسکندر معترف: در گذشته صداقت بیشتر از این بود / از گذشته تا امروز صنف لوازم یدکی

مرصاد رنگرز 22 خرداد 1401

اخبار صنعت خودرو

تاریخ خودرو : هنری فورد دوم، از ریاست بنیاد فورد استعفا داد
کروز کنترل و کروز کنترل هوشمند چیست و چگونه کار می‌کند؟
افزایش نگران کننده تصادف در سیستم های کمک راننده
پیکاپ تاگا H به‌ صورت رسمی توسط صنایع خودروسازی پادرا رونمایی شد
شرکت سوئدی آینراید به دنبال عرضه کامیون‌های خودران است
گک EA6 | زیبا ، پرآپشن با قیمت مناسب
چری تیگو 7 پرو به بازار اروپا می رود
آینده در دستان خودروهای متصل
افزایش قیمت خودروهای برقی تسلا، فورد و جنرال موتورز
ب ام و یک شاهکار دیگر معرفی کرد؛ فقط برای خانواده های آتشین!
فراری هم الکتریکی می‌شود
جوان‌سازی پیرمردها! عجیب‌ترین فیس‌ لیفت‌ از پراید و ۴۰۵ تا گلف و آوانته
استون مارتین والکری و مرسدس-ای ام جی وان چگونه قوانین فیزیک را زیر پا می‌گذارند؟
لاستیک «Mud terrain»؛ ویژه محیط آفرودی
چطور جلوی لرزش موتور خودرو را بگیریم؟

برترین‌های قطعات خودرو

مدیر بازاریابی بالین تک: محدودیت واردات خودرو انگیزه رقابت را در واحدهای قطعه‌سازی از بین می‌برد
مدیرعامل نوین پارت: هیچ‌کس از عدم ثبات قیمت ارز سود نمی‌برد
ابوالفضل کریمی مدیرعامل سانیار صنعت: به تولید کالای با کیفیت و به‌روز متعهدیم
خیز بلند سیل‌گسترسالاران برای کسب 25 درصد بازار اورینگ کشور
اصلش پلاس تکسه
خرید مطمئن لنت ترمز ژرمن تکس
فولاد آذین سهند
شرکت ماشین لنت تهران
شرکت راین گستر
شرکت سوخت آما

وب‌گردی

بستن